Det er med stor glæde og en vis stolthed, at vi i dag kan offentliggøre vores årsrapport for 2018. Vi har, med vores bæredygtige agenda, formået at sætte omsætningsrekord for fjerde år i træk og levere det bedste driftsresultat i vores 65-årige levetid.

Rekordomsætning og driftsresultat

I 2018 har vi fortsat den meget positive udvikling, som vi har været igennem i de senere år. Det betyder, at vi i 2018 kan realisere den højeste omsætning og bedste driftsresultat i vores 65-årige levetid. Den realiserede omsætning i 2018 er på 314 mio. kroner, hvilket er en stigning på 49 mio. kroner eller knap 19 % – sammenlignet med 2017.

Driftsresultatet på 14,2 mio. kroner er en stigning på knap 16 % i forhold til driftsresultatet for 2017. I 2018 endte resultatet før skat med at stige knap 20 % til 11,7 mio. kroner.

Omsætningen og driftsresultatet er således fordoblet over de seneste seks år – hvilket ledelsen i Keflico anser som værende tilfredsstillende. Administrerende direktør i Keflico, Mads Stenstrop, udtaler i forbindelse med årsrapporten følgende:

”Vi er meget tilfredse med vores udvikling i 2018, som overstiger de forventninger, vi havde ved indgangen til året. Generelt er der to overordnede trends, som har accelereret vores vækst: Dels er der en stigende interesse for at anvende mere træ generelt, og dels er efterspørgslen efter bæredygtige og certificerede træprodukter steget betydeligt. Med vores fokuserede bæredygtighedsstrategi nyder vi godt af begge trends. Vi har i det forgangne år blandt andet haft succes med at importere nye og anderledes træsorter og produkter. En succes, der i høj grad kan tilskrives medarbejderne i Keflico, der dagligt yder en kompetent og løsningsorienteret rådgivning overfor kunder og samarbejdspartnere.”

Forventninger til 2019

Aktiviteten vurderes svagt stigende i det kommende år og ledelsen i Keflico forventer således en indtjening på niveau med 2018.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Keflico’s administrerende direktør Mads Stenstrop på tlf. +45 2557 4052.

Læs artikel på Building Supply: https://www.building-supply.dk/article/view/649359/nordjysk_traegrossist_slar_rekord_pa_rekord_bedste_driftsresultat_i_65_ar