En ansvarlig og attraktiv arbejdsplads

I Keflico er nøglen til de resultater vi skaber vores medarbejdere. Medarbejdernes engagement er i den forbindelse afgørende for, at vi kan realisere vores strategiske målsætninger. Vi har derfor fokus på at skabe en sund work-life balance samt en høj trivsel på arbejdspladsen, hvor medarbejderne er glade og motiveret og har de rette kompetencer til at bestride deres funktioner. Det er nemlig summen af vores kompetencer, som sikrer kvaliteten i opgaveløsningen for vores kunder.

Vi ønsker at fastholde og rekruttere dygtige medarbejdere, som er med til at skabe stærke og bæredygtige resultater i dag såvel som i morgen. Derfor er vi også stolte af at have en høj medarbejdertilfredshed samt et sundt anciennitetsniveau. Det mener vi kun er muligt, fordi vi tager ansvar og har fokus på at skabe en attraktiv arbejdsplads.

Strategisk tilgang til trivsel

Vi har valgt en strategisk tilgang til trivsel i Keflico. Det betyder blandt andet, at vi har valgt at prioritere organisations- og kompetenceudvikling som ét centralt fokusområde i vores strategi.

Det har vi fordi, at vi tror på, at arbejdsglæde og motivation hos medarbejderne er essentielt for at udvikle samarbejdet med vores leverandører samt skabe gode og positive resultater for vores kunder og dermed for Keflico.

Læs mere om vores strategiske tilgang til trivsel her

 

 

Udvikling gennem involvering

I Keflico tror vi på, at synergierne på tværs af medarbejdernes kvalifikationer og kom­petencer er det som gør, at vi kan sætte nye standarder, skabe ny viden og tilbyde nye services.

Vi har derfor prioriteret en diversitet i vores medarbejderstab, som blandt an­det omfatter en sund balance mellem specialister og generalister samt fordeling af unge medarbejdere og medarbejdere med mange års anciennitet indenfor branchen.

Læs mere om vores tilgang til udvikling her

 

 

Sammen står vi stærkest

Vi står stærkest sammen og det er igennem tætte samarbejder, at vi skaber frem­tidens bæredygtige produkter og løsninger. Derfor arbejder vi aktivt på at fremme fællesskabet på tværs af vores lokationer og forskellige teams i Keflico.

Læs mere om vores arbejde med sammenhold i Keflico her

 

 

 

 

Fondsejet

Vi er fondsejet af Direktør Erik Kauffeldts fond. Fondens formål er at bevare Keflico som en danskejet virksomhed samt danne et solidt økonomisk grundlag for vores fortsatte drift og udvikling. Denne ejerstruktur er med til at sikre et solidt og stabilt fundament for virk­somheden og støtter også op om dansk erhvervsliv og lokalområdet i form af skabelsen af lokale danske arbejdspladser.

Læs mere om vores fondseje her