Den 21. november afholder FSC Danmark en ny heldagskonference med fokus på bæredygtigt træ. Som en del af programmet inviterer FSC Danmark forskellige partnere med til kåringen af dette års vinder af FSC Design Award. Det hele finder sted i Aller Huset, København.

Ny heldagskonference med fokus på bæredygtighed

FSC Danmark inviterer direktører, CSR-ansvarlige samt branding- og kommunikationsansvarlige i organisationer, som arbejder med “grøn omstilling”, til en konference om bæredygtighed under navnet “Designing for Sustainability”. Keflico A/S er, blandt flere, partner på konferencen.

Programmet byder på nogle af de mest inspirerende og vidende keynote speakere og eksperter, inden for området, der sammen vil sætte fokus på den grønne udvikling, strategier, branding og udførelse i forhold til at integrere bæredygtighed i ens organisation.

Konferencen rundes af med finalen i FSC Design Award 2019, hvor designkonkurrencens vinder skal findes blandt de mange design- og arkitektstuderende, der har stillet op med deres bud på bæredygtigt møbeldesign i træ.

Keflico og STARK i samarbejde om at fremme brugen af bæredygtigt træ og plader

De mange deltagere i FSC Design Award har igen i år haft muligheden for at købe FSC® certificeret træ og træbaserede pladeprodukter fra Keflico til særlige fordelagtige studiepriser. Denne mulighed fortsætter, takket være det gode samarbejde mellem Keflico og STARK.

I Keflico tager vi den bæredygtige udvikling seriøst. og det er en del af vores DNA at fremme indkøb og anvendelsen af træ på en lovlig, ansvarlig og bæredygtig måde. Og vi finder det både naturligt og ikke mindst nødvendigt, at vi giver vores bidrag til den næste generation af design- og arkitektstuderende. Derfor er vi leverandør af træbaserede produkter, der er FSC® certificeret, og vi har i kraft af vores bæredygtige indkøbspolitik et mål om, at 50 % af vores træsortiment i 2020 skal være fra ansvarlige og bæredygtige kilder.

Nedenfor ser du billeder fra FSC Design Award 2017.

Foto: FSC Danmark og Keflico A/S