Cookie og Persondatapolitik

På denne side kan du læse vores Cookie og Persondatapolitik. Hos Keflico går vi ind for ordentlighed, derfor vil vi gerne skabe gennemsigtighed over for vores brugere omkring, hvilke data vi indsamler via vores hjemmeside. Ligeledes vil vi gerne informere dig om, hvad vi anvender disse data til. Således kan du føle dig i helt trygge hænder, når du bevæger dig rundt på vores hjemmeside.

 

COOKIEPOLITIK FOR KEFLICO A/S

Hvad er cookies?

En cookie er en mindre datafil som sendes fra en bestemt hjemmeside og midlertidigt opbevares på din computers harddisk vha. din browser. Denne midlertidige opbevaring er med henblik på at huske den anvendte browser og for at huske information specifik til den browser du anvender.

Der skelnes mellem førstepartcookies og tredjepartcookies (det som også kaldes for tracking cookies).

Førstepartcookies afsættes af den side som brugeren besøger, dvs. at førsteparts cookies er linket til den hjemmeside du besøger. Tredjepartcookies hører derimod til et andet domænenavn, end det som anvendes på den besøgte hjemmeside og er altså et element eller en cookie, placeret på hjemmesiden af en tredjepart.

Cookies vil enten blive gemt i forhold til længden af din besøg (sessionscookies), eller de vil blive bevaret i din browser i en længere periode (vedvarende cookies).

Hvordan anvender vi cookies på vores hjemmeside?

Google Analytics

Hos Keflico anvender vi Google Analytics til indsamling og analyse af, hvordan vores brugere interagerer med hjemmesiden. Googles anvendelse af cookies ”husker”, hvad en bruger har foretaget sig på bestemte sider. Det er dog vigtigt at understrege, at Google ikke gemmer personlige data omkring vores hjemmesidebesøgendes adfærd. Hos Keflico får vi tilsendt specifikke rapporter om aktiviteten over hjemmesiden. Denne data anvender vi udelukkende til optimering af brugervenligheden og for at opnå en bredere forståelse for vores kunders adfærd, som i sin helhed er for at vi kan skabe en bedre service for vores besøgende.[1]

For mere information omkring Google Analytics datapolitik se her: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Hotjar

For at få et visuelt overblik over, hvordan vores brugere interagerer med vores website, anvender vi værktøjet Hotjar. Baseret på besøgende brugere konstruerer Hotjar et ”heat map”, der visualiserer hvilke elementer på hjemmesiden, der generer mest aktivitet. Denne data indsamles ved placering af førsteparts cookies i din browser, for at vi hos Keflico kan få vist den korrekte data.  De cookies, som placeres på vores besøgendes browser, udløber efter 365 dage.

Besøgende brugere på vores website får i Hotjars system tildelt bruger-ID, således at Hotjar kan holde styr på tilbagevendende besøgende uden brug af personlige dataoplysninger (ligesom eksempelvis IP-adressen). IP-adresser vil altid blive undertrykt, inden de bliver lagret i Hotjars system. Hvis en besøgendes IP-adresse er 1.2.3.4, vil denne blive husket i Hotjars system som 1.2.3.0. De tre første dele af IP-adressen er udelukkende anvendt for at få et indblik i den geografiske lokation på den besøgende bruger.

For mere information se Hotjars datapolitik: https://help.hotjar.com/hc/en-us/articles/115011639887-Data-Safety-Privacy-Security samt specifik brug af førstepart-cookies: https://help.hotjar.com/hc/en-us/articles/115011789248-Hotjar-Cookies.

APSIS Pro

Til udarbejdelse og udsendelse af vores nyhedsbrev anvender Keflico tredjepartstjenesten APSIS Pro. Det er kun de marketingansvarlige i Keflico A/S, der udarbejder og udsender nyhedsbrevet. Ligeledes er det kun disse personer i Keflico, der håndterer de tilmeldte til nyhedsbrevet. Alle, der modtager vores nyhedsbrev, har og skal samtidig aktivt takke ja til at modtage nyhedsbrevet.

Alle data på de tilmeldte til nyhedsbrevet opbevares jævnfør databehandleraftale mellem Keflico A/S og APSIS International AB sikkert i APSIS’ lukkede system, hvor kun Keflico i professionelt regi anvender disse data.

Modtagere af nyhedsbrevet kan til hver en tid afmelde sig nyhedsbrevet enten via link nederst i nyhedsbrevet eller ved at kontakte de marketingansvarlige direkte, hvorefter deres data slettes permanent i systemet.

Hvordan fjerner jeg cookies?

Det er altid muligt for dig af afvise cookies på din enhed ved at ændre indstillingerne i din specifikke browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender.

Se nedenstående link for hjælp til at slette cookies over forskellige enheder og browsere:

http://minecookies.org/cookiehandtering/

 

PERSONDATAPOLITIK FOR KEFLICO A/S

INTRODUKTION

Denne persondatapolitik omhandler hvorledes vi behandler personoplysninger hos Keflico A/S og er rettet mod vores B2B-kunder, samt besøgende på vores hjemmeside.

Politikken er udformet således, at denne opfylder de kravene omkring oplysningspligten, som følger af Persondataforordningen. Du vil derfor ikke modtage et særskilt dokument herom.

Såfremt du har spørgsmål til persondatapolitikken, eller andre persondataretlige emner, kan du rette henvendelse på nedenstående telefonnummer eller e-mail.

DATAANSVARLIG

Keflico A/S

Juelstrupparken 24

9530 Støvring

info@keflico.com

+45 98 13 35 44

VORES BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER

Vi indsamler og behandler personoplysninger på følgende vis:

www.keflico.com

  • Via cookies når du besøger vores hjemmeside.
  • Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Oplysningerne består af almindelige persondata, herunder:

  • Dato og tidspunkt for besøg, de sider der besøges i, IP-adressen på den besøgende, geografisk placering, oplysninger om den anvendte browser og computer (type, version, operativsystem m.m.), URL fra henvisningssted m.m.).

Indsamlingen og behandlingen af oplysningerne foretages for at optimere brugeroplevelsen og driften på hjemmesiden.

På B2B markedet

  • Når der indgås aftale om et kunde- eller leverandørforhold
  • Når der rettes henvendelse til kontaktpersoner hos relevante virksomheder

Oplysningerne består af almindelig persondata, som vedrører kunde- eller leverandøradministration og eventuel markedsføring:

  • Professionelle kontaktinformationer: Navn, e-mail, telefonnummer og jobtitel.
  • Kundedialog når du henvender dig til os om dit kundeforhold eller andre forespørgsler.
  • Produktinteresser og kampagnesegmentering

Formål og hjemmel

  • Behandling af dine køb af produkter eller serviceydelser.
  • Administration af din relation til Keflico A/S.
  • Tilpasning af vores kommunikation og markedsføring.

Indsamlingen og behandlingen af oplysningerne er nødvendig for, at vi kan opfylde vores aftale med dig og at vi kan varetage vores interesser.

TIDSFRISTER FOR SLETNING/OPBEVARING

Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvor længe vi konkret vil opbevare alle dine personoplysninger. Hovedreglen for vores opbevaring er, at personoplysningerne slettes efter 5 år, eller tidligere såfremt formålet ophører.

Vi vil lægge vægt på om der fortsat foreligger et sagligt formål eller et lovmæssigt krav, når vi skal fastlægge, hvor længe dine oplysninger vil blive opbevaret. Som eksempel herpå kan bogføringslovens regler omkring opbevaring af visse oplysninger i 5 år nævnes.

Vi stræber efter at slette (eller anonymisere) personoplysninger, så snart de ikke har nogen relevans.

DINE RETTIGHEDER EFTER PERSONDATAFORORDNINGEN

I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger har du en række rettigheder:

  • Retten til at modtage oplysning om hvordan vi behandler dine personoplysninger (oplysningspligt).
  • Retten til at få indsigt i dine personoplysninger.
  • Retten til at få urigtige personoplysninger rettet.
  • Retten til at få dine personoplysninger slettet.
  • Retten til at gøre indsigelse mod at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring.
  • Retten til at gøre indsigelse mod automatiske, individuelle afgørelser, herunder profilering.
  • Retten til at flytte dine personoplysninger (dataportabilitet).
  • Retten til at tilbagetrække et samtykke.

Alle ovenstående rettigheder håndteres ved henvendelse til os (se Dataansvarlig øverst i dokumentet).

Vi kan afvise anmodninger, der er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig meget teknisk indgriben (f.eks. at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller noget som vil være ekstremt upraktisk (f.eks. anmodninger om oplysninger der findes som sikkerhedskopier).

Hvis vi kan rette oplysninger, gør vi naturligvis dette gratis, med mindre det kræver en uforholdsmæssig stor indsats. Vi bestræber os på at vedligeholde vores tjenester på en måde, der beskytter oplysninger fra fejlagtig eller skadelig ødelæggelse.

Når vi sletter dine personoplysninger fra vores tjenester, er det derfor muligt, at vi ikke altid kan slette tilhørende kopier fra vores arkivservere med det samme, og det er ikke sikkert, at oplysningerne fjernes fra vores sikkerhedskopisystemer.

Du har til hver en tid retten til at klage til Datatilsynet (https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

OPLYSNINGER, SOM VI VIDEREGIVER

Vi videregiver ikke personlige oplysninger til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner uden for Keflico A/S. Undtagelsen er i disse tilfælde:

  • Med dit samtykke

Vi kan videregive personlige oplysninger til virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner uden for Keflico A/S, hvis vi har dit samtykke.

  • Til ekstern databehandling

Vi kan videregive personlige oplysninger til vores samarbejdspartnere eller andre betroede virksomheder eller personer, der behandler dem for os. Deres behandling er baseret på vores instrukser og i overensstemmelse med vores privatlivspolitik og andre gældende tiltag til fortrolighed og sikkerhed, eksempelvis vores databehandleraftale.

  • Af juridiske årsager

Vi kan videregive personlige oplysninger til virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner, hvis vi i god tro mener, at adgang, brug, bevarelse eller offentliggørelse af oplysningerne er nødvendig for at:

    • Overholde gældende love, bestemmelser, sagsanlæg eller retsgyldige anmodninger fra offentlige myndigheder.
    • Håndhæve gældende servicevilkår, herunder undersøgelse af potentielle overtrædelser.
    • Registrere, forhindre eller på anden måde beskytte mod problemer med bedrageri, sikkerhed eller tekniske problemer.
    • Holde os fri fra skade, vores ansatte eller offentlighedens rettigheder, ejendom eller sikkerhed, sådan som det kræves eller tillades i henhold til lovgivningen.

Vi kan dele oplysninger, der ikke identificerer personer, med offentligheden og vores partnere.

INFORMATIONSSIKKERHED

Vi arbejder hårdt for at beskytte vores kunder mod uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse eller ødelæggelse af personoplysninger, som vi lagrer.

Alt materiale med personoplysninger, opbevares sikret og aflåst hvad enten det er fysisk eller digitalt.

OVERHOLDELSE OG SAMARBEJDE MED TILSYNSMYNDIGHEDER

Vi gennemgår regelmæssigt, at vi overholder vores egen persondatapolitik. Vi overholder også adskillige selvregulerende sikkerhedspolitikker. Når vi modtager formelle skriftlige klager, kontakter vi afsenderen for at følge op på klagen. Vi vil til enhver tid samarbejde med de relevante lovgivende myndigheder, f.eks. Datatilsynet, om at løse klager om overførsel af personlige data, som vi ikke kan løse direkte med vores brugere.

ÆNDRINGER

Vores privatlivspolitik kan ændres fra tid til anden. Vi begrænser ikke dine rettigheder i henhold til denne privatlivspolitik uden dit udtrykkelige samtykke.