Vi har bedt vores projektchef, Dan Andersen om at sætte sine egne ord på, hvad vores kundeløfte “løsningsorienteret og kompetent rådgivning” indebærer for ham som del af Keflico’s projektteam:

Hvor længe har du været ansat i Keflico?

Jeg har været en del af Keflico teamet i nu 3 ½ år.

Hvad er dine typiske opgaver og berøringsflader med Keflico’s kunder i hverdagen?

Jeg beskæftiger mig typisk med projektrådgivning – herunder produkt- og konceptpræsentationer samt skræddersyede produktløsninger.

Hvad betyder Keflico’s kundeløfte ”Vi lover dig løsningsorienteret og kompetent rådgivning” for dig?

“Det betyder, at vi i Keflico gør os umage. Vi inspirerer og rådgiver efter bedste evne. Vi sætter Kunden i centrum, lytter og møder kunden i øjenhøjde.”

 

Et eksempel på dette er vores
Keflico Inspirationsseminarer.

– Her booker fx arkitektfirmaer mig til at kigge forbi deres kontor i 1-2 timer med produktprøver og billeder af referenceprojekter for at vække inspiration og informere omkring de utallige muligheder, vi tilbyder, inden for løsninger i træbaserede produkter.

Skriv til dan@keflico.com og book et Keflico Inspirationsseminar med det samme.

Hvorfor er det vigtigt for dig at yde løsningsorienteret og kompetent rådgivning overfor dine kunder?

For mig er det vigtigt at finde den bedst mulige løsning i samarbejde med kunden. Det er vigtigt, at alle enige parametre er gennemgået og forventningsafstemt, derigennem opnår vi nemlig den helt rigtige, optimale og konkrete løsning.

Hvad kan kunden forvente sig af en løsningsorienteret og kompetent rådgivning?

De kan forvente, at vi gør os umage – med udgangspunkt i en ydmyg rådgivning og sparring med kunden. Dette er med til at give kunden den fuldendte løsning samt oplevelsen af et professionelt og højt serviceniveau.