Det er med stor glæde, at vi, i Keflico A/S, har vundet hovedpræmien på 25.000 kroner i en konkurrence hos kreditforsikringsselskabet Atradius. Præmien har vi valgt at donere til dette års Danmarks Indsamling, hvor der indsamles til fordel for verdens udsatte piger.


Ann Luytkis Jensen, Keflico, modtager på vegne af Keflico hovedpræmien på 25.000 kroner til et valgfrit velgørende formål fra Peter Hansen, Atradius. 

Donationen 

Donationen på de 25.000 kroner kommer fra en årlig julekonkurrence som kreditforsikringsselskabet Atradius afholder for kunder og samarbejdspartnere. I konkurrencen dystes der om dagspræmier og om at samle lodder til den store hovedpræmie, som er en donation på 25.000 kr. til et valgfrit velgørende formål. Den samlede pulje i konkurrencen udgjorde 69.624 lodder, som alle var indsamlet af kunder og samarbejdspartnere til Atradius.

Medarbejdere i Keflico har gennem hele december 2018, indsamlet lodder til konkurrencen om den store hovedpræmie. Indsamlingen gav i sidste ende bonus, da ét af Keflicos lodder blev udtrukket fra den samlede pulje i konkurrencen. Det betyder, at Keflico vandt 25.000 kroner til et velgørende formål efter eget valg. Her faldt valget naturligvis på en meget vigtig sag, nemlig Danmarks Indsamlingen 2019 til fordel for verdens udsatte piger.


En vigtig sag for os i Keflico  

I Keflico indkøber vi dagligt træ og træbaserede pladeprodukter fra mere end 50 forskellige lande over hele verden. Som en værdiskabende samarbejdspartner er det derfor naturligt for os, at vi tager et medansvar og forsøger at fremme den bæredygtige udvikling, og herigennem bidrage til opnåelsen af FN’s 17 verdensmål. Det er derfor glædeligt, at vi med donationen på de 25.000 kroner, kan bidrage til udviklingen mod en mere bæredygtig fremtid i nogle af de lande som vores samarbejdspartnere befinder sig i.

Dette års Danmarks Indsamling går til styrkelse af de millioner af piger verden over, hvis virkelighed ikke er for børn. Vi er derfor glade for, at vi med donationen kan bidrage til at børn kan være børn, ved at styrke udsatte piger, løfte deres familier og det samfund som de er en del af.