Vi har bedt nogle af Keflico’s produktspecialister om at sætte deres egne ord på, hvad vores kundeløfte “løsningsorienteret og kompetent rådgivning” indebærer for dem. Vi tror på, at vores nye strategi således får de bedste betingelser for at nå ud i alle led af Keflico og dermed hjælpe med til at gøre vores salg og service over for dig som kunde endnu bedre.

Hør her, hvordan Keflico’s salgsspecialist Dorthe Holmstrøm opfatter Keflico’s kundeløfte, og lær os samtidig bedre at kende:

Hvor længe har du været ansat i Keflico?

Jeg har efterhånden været hos Keflico i 12 ½ år.

Hvad er dine typiske opgaver og berøringsflader med Keflico’s kunder i hverdagen?

Mine opgaver til dagligt er rådgivning og salg til pladeforbrugende kunder – primært industrikunder – både langvarige kunderelationer og nye. Kundekontakt via mail og telefon er således en stor del af min hverdag. Jeg arbejder med tilbudsgivning, ordremodtagelse og herunder en del forarbejdningsløsninger – såsom opskæring, kantforarbejdning, finéring og overfladebehandling. Her ud over sidder jeg også med indkøb af plader i tæt samarbejde med min kollega Morten.

Hvad betyder Keflico’s kundeløfte ”Vi lover dig løsningsorienteret og kompetent rådgivning” for dig?

“Det betyder, at vi tager vores kunders forespørgsler seriøst, og at vi sparrer sammen med kunden. Således ser vi også kunden som en samarbejdspartner, hvor vi sammen finder det bedste produkt og den optimale løsning til netop deres behov. Ved hjælp af en åben dialog begge veje, så kan vi også bedre give dem den bedste service.”

For mig betyder det, at vi gør os umage og gør vores bedste, hver gang vi er i kontakt med en kunde.

Vi har selvfølgelig også de kunder, der ikke skal rådgives så omfattende, men kontakter os og selv ved, hvad de skal have. Men derfor yder vi dem stadig en kompetent service.

Hvorfor er det vigtigt for dig at yde løsningsorienteret og kompetent rådgivning overfor dine kunder?

Fordi det er vigtigt, at vi er en seriøs og ansvarlig samarbejdspartner. Vi vil gerne være en attraktiv samarbejdspartner ikke alene på pris, men også på vores rådgivning og service.

Vores kunder ved, hvad de får hos os, i kraft af mange års erfaring og viden. Det er i sidste ende tit det, der gør, at kunden har lyst til at vende tilbage.

Det er også mest tilfredsstillende for os selv, når vi føler, at vi har ydet vores bedste, så vi får fælles succesoplevelser.

Hvad kan kunden forvente sig af en løsningsorienteret og kompetente rådgivning?

De kan forvente, at vi er professionelle og seriøse. At vi yder en solid rådgivning, og at vi samtidig sparrer med dem.