Vi er i Keflico A/S midt i en rivende udvikling, derfor søger vi en erfaren og yderst kreativ grafiker til at understøtte den positive udvikling. Hvis du eller én i dit netværk har lysten og motivationen til at indgå i og samarbejde tæt med vores marketingafdeling omkring vedligeholdelse og videreudvikling af Keflico’s on- og offline markedsføring, så skynd dig/jer at sende os en ansøgning.

Læs stillingsopslaget her: Keflico Grafisk Marketingmedarbejder 2019

Sådan søger du stillingen

Send os din ansøgning med overskriften; “Keflico grafisk marketingmedarbejder” og vedlæg relevante bilag. Du sender din ansøgning pr. mail til marketingkoordinator Helena Grønhøj
Andersen på hga@keflico.com.

Ansøgningsfristen er den 30. juni kl. 12.00. Forventet opstartsdato pr. 1. august 2019, eller efter nærmere aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig. Bemærk at dette er en projektstilling á et års varighed.

 

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, så kontakt Helena Grønhøj Andersen eller direktionsassistent og forretningsudvikler Frederik Holm Bonde Christiansen på tlf. 9813 3544.

 

Hvem er vi?

Vi har siden 1953 med passion serviceret og rådgivet professionelle aktører inden for træbaserede produkter og løsninger. Vi leverer landsdækkende flere gange ugentligt til vores kunder; daglig distribution til tømmerhandlere/byggemarkeder, projektorienterede specialløsninger via tømmerhandlere og målrettede produkter til den træ-/pladeforbrugende industri. I Keflico ønsker vi at fremme brugen af træ på en ansvarlig og bæredygtig måde, ligesom vi altid forsøger at sikre et højt niveau af service og rådgivning ved at sætte vores kunder i centrum og i et tæt samarbejde sikre optimale løsninger. Eksempelvis tilbyder vi et særdeles bredt sortiment af bæredygtighedscertificerede produkter.