Hjem > Kundeløfter
Kundeløfter 2018-06-07T14:29:51+00:00

Kundeløfter 

Hos Keflico tager vi ansvar, og holder hvad vi lover,
– og vi lover dig følgende:

Pålidelig kvalitet til konkurrencedygtige priser

Hos Keflico stræber vi efter, til enhver tid, at levere en pålidelig kvalitet til konkurrencedygtige priser. Det vil sige, at vi konstant opdaterer vores prisstruktur, således at vi kan være konkurrencedygtige i markedet. Ligeledes arbejder vi kontinuerligt med, at du får leveret den kvalitet, du efterspørger.

Et bredt og dybt sortiment

Hos Keflico tilbyder vi dig et bredt og nuanceret sortiment inden for træ og træbaserede pladeprodukter.  Dels tilbyder vi dig et bredt og dybt sortiment fra vores 14.000 m2 lager, hertil kan vi skaffe utallige andre produkter via vores professionelle og kompetente leverandører efter forespørgsel.

Professionel, sikker og hurtig levering

Hos Keflico har vi faste leveringsdage for alle vores kunder, hvilket gør vores leveringsprocedure effektiv, pålidelig og nem for dig at planlægge ud fra. Forudsat at varen er på lager, leverer vi ordrer, der er modtaget senest dagen før inden kl. 10.00. I den forbindelse har vi et professionelt og kompetent lager og logistikteam, som dagligt sørger for, du kan få dine varer sikkert og hurtigt.

Kontinuerlig udvikling og tæt samarbejde

I tæt samarbejde med vores kunder, leverandører og øvrige samarbejdspartnere, stræber vi kontinuerligt efter at sætte nye standarder, skabe ny viden og nye services, således vi kan sikre optimal værdiskabelse. Et eksempel på dette er de mange specialløsninger, som vi i tæt dialog og samarbejde med vores kunder når frem til.

Løsningsorienteret og kompetent rådgivning

Med vores servicemindede team af produktspecialister tager vi altid din forespørgsel seriøst, for at vi kan tilbyde den bedste og mest troværdige rådgivning. Således at vi i fællesskab kan finde frem til den bedste løsning. Keflico er dit sammensurium af specialistviden om og naturlig passion for træbaserede produkter siden 1953.

Vi tager den bæredygtige udvikling seriøst

Hos Keflico tager vi den bæredygtige udvikling seriøst, hvor en del af vores DNA består i at fremme indkøb og anvendelsen af træ på en lovlig, ansvarlig og bæredygtig måde. Vi er certificeret til at håndtere FSC og PEFC certificerede træ og pladeprodukter hvortil hensigten frem mod 2020 er at 50% af alt træ der indkøbes og sælges af Keflico skal have en bæredygtig sporbar oprindelse.