Kundeløfter

Hos Keflico tager vi ansvar og holder, hvad vi lover,
– og vi lover dig følgende:

Pålidelig kvalitet til konkurrencedygtige priser

Hos Keflico stræber vi efter, til enhver tid, at levere en pålidelig kvalitet til konkurrencedygtige priser. Det vil sige, at vi konstant opdaterer vores prisstruktur, således at vi kan være konkurrencedygtige i markedet. Ligeledes arbejder vi kontinuerligt med, at du får leveret den kvalitet, du efterspørger, og at du altid oplever en ensartet kvalitet.

Et bredt og dybt sortiment

Hos Keflico tilbyder vi dig et bredt og nuanceret sortiment inden for træ og træbaserede pladeprodukter.  Dels tilbyder vi dig et bredt og dybt sortiment fra vores 14.000 m2 lager, hvor vi lige nu lagerfører godt 1.500 forskellige varianter/produkter. Hertil kan vi skaffe utallige andre produkter via vores professionelle og kompetente leverandører efter forespørgsel samt tilbyde dig forarbejdede varer gennem vores underleverandører.

Professionel, sikker og hurtig levering

Hos Keflico har vi faste leveringsdage for alle vores kunder, hvilket gør vores leveringsprocedure effektiv, pålidelig og nem for dig at planlægge ud fra. Vi leverer på den næstkommende leveringsdag, såfremt ordren placeres inden klokken 10.00, og at vi har varen på lager. Vores professionelle og kompetente lager- og logistikteam sørger dagligt for, at du kan få dine varer sikkert og hurtigt.

Kontinuerlig udvikling og tæt samarbejde

I tæt samarbejde med vores kunder, leverandører og øvrige samarbejdspartnere, stræber vi kontinuerligt efter at sætte nye standarder, skabe ny viden og nye services, således at vi kan sikre optimal værdiskabelse. Et eksempel på dette er de mange specialløsninger, som vi når frem til igennem tæt dialog og samarbejde med vores kunder.

Vi leverer både i anbrud og i hele pakker.

Løsningsorienteret og kompetent rådgivning

Vores servicemindede team af specialister tager altid din forespørgsel seriøst. Vores mål er altid at tilbyde vores kunder den bedste og mest troværdige rådgivning, således at vi i fællesskab kan finde frem til den bedste løsning. Vi er dine specialister inden for træbaserede produkter siden 1953.

Vi tager den bæredygtige udvikling seriøst

Hos Keflico tager vi den bæredygtige udvikling seriøst, og det er en del af vores DNA at fremme indkøb og anvendelsen af træ på en lovlig, ansvarlig og bæredygtig måde. Vi arbejder systematisk med due diligence af vores leverandører i henhold til EUTR, og vi bruger mange ressourcer på løbende at indhente og vurdere information fra og om vores samhandelspartnere.

Yderligere er vi certificeret til at håndtere FSC® og PEFC™ certificeret træ og træbaserede pladeprodukter, og vi arbejder løbende på at øge andelen af certificerede produkter. Hensigten er, at Keflico frem mod 2020 arbejder mod, at 50% af alt træ, der indkøbes og sælges af Keflico, skal være certificeret. Delmålet i aftalen for 2018 hedder 40%, hvilket vi knapt et halvt år inde i 2018 har opnået.