Keflico A/S og Miljøet

Hjem > Keflico A/S og Miljøet
Keflico A/S og Miljøet 2017-09-22T13:03:14+00:00

Størstedelen af Keflico’s produkter er baseret på TRÆ – et materiale skabt af naturen. Vi føler derfor et særligt ansvar for at værne om miljøet.

Bæredygtig indkøbspolitik

Keflico har i 2016 offentliggjort denne denne bæredygtige indkøbspolitik for alt træ, vi indkøber og sælger. Den bæredygtige tankegang læner sig godt op ad Keflico’s værdisæt: Kvalitet, Miljø og Kompetence. Derfor virkede det ganske enkelt naturligt for os at tage skridtet videre.

I 2020 er det hensigten, at 50 % af alt træ, der købes og sælges af Keflico, skal have en bæredygtig, sporbar oprindelse. Indkøbsaftalen er et resultat af samarbejdet mellem Keflico og FSC Danmark.

COC-certificeret

Vi oplever, at efterspørgslen efter certificeret træ fortsat er stigende, derfor er vi COC (Chain of Custody) certificeret til at håndtere FSC og PEFC certificeret træ og plader. Denne COC-certificering sikrer dig sporbarhed af træet hele vejen gennem forsyningskæden.

Du kan derfor købe en stor andel af vores træ- og pladeprodukter som FSC® eller PEFC™ certificeret. Herigennem støtter både I og vi bæredygtig skovdrift.

Download the PDF file Certifikat FSC Keflico.

Download the PDF file Certifikat PEFC Keflico.

Download certifikater her: Certifikat FSC Keflico / Certifikat PEFC Keflico

Registration Code Number for FSC: NC-COC-012337

Registration Code Number for PEFC: NC-PEFC/COC-000046

Kig efter FSC® og PEFC™ mærket blandt vores mange træ- og pladeprodukter: www.keflico.com/produkter

For træarter, der er omfattet af konventionen om handel med truede vilde dyr og planter (CITES), kan vi altid udlevere de fornødne CITES-tilladelser og dokumenter.

RAC-logoFSC-logoPEFC-logo

EUTR

Gennem høj etik og moral er vi en virksomhed, der jævnfør EUTR (EU’s Tømmerforordning) udelukkende handler med lovligt skovet træ, og, så vidt det er muligt, baserer vores forretningsgrundlag på handel med bæredygtigt træ.

Keflico arbejder via Dansk Træforening og vores merkantile adfærd aktivt for udbredelsen af certificeringer såsom FSC®, PEFC™, MTCC og LEI. Disse certificeringer giver alle, på forskellige niveauer, garanti for at træet er lovligt og fra bæredygtig produktion.