Mød os på BYGGERI’18 – Stand A-1028

Hjem > Nyheder > Mød os på BYGGERI’18 – Stand A-1028

Mød os på BYGGERI’18 – Stand A-1028

Keflico A/S inviterer dig til årets byggerimesse den 13.-16. marts i Messe C, Fredericia. Kom og oplev vores verden af træbaserede produkter.

Se hele paletten inden for træbaserede produkter

Vi deltager endnu engang på Byggerimessen, og vi glæder os til at se dig! På stand A-1028  viser vi dig vores brede og dybe sortiment og deler ud af vores viden herom: Råtræ, terrassebrædder og facadebeklædning i hårdttræ og modificeret træ, krydsfinér, træfiberplader, finerede plader og mange flere træbaserede pladeprodukter.

På Keflico’s stand viser vi dig desuden, hvad vores træbaserede produkter kan omsættes til med vores referencegalleri og mere til. Glæd dig!

Få inspiration og rådgivning over en god kop kaffe

Vores specialister står klar til at hjælpe, rådgive og ikke mindst inspirere dig i forhold til dit næste projekt. Vi er specialister i træbaserede produkter siden 1953. Derfor har vi været involveret i utallige forskellige projekter. Fordi ingen projekter er ens, har vi således også specialiseret os i skræddersyede løsninger: specialforarbejdning, profilering, bæredygtig brandimprægnering, opskæring, oplimning og mere til. Derfor er vi din perfekte rådgiver og sparringspartner inden for træbaserede løsninger. Kom og hør meget mere på BYGGERI’18 – stand A-1028 over en god kop kaffe/te eller andet.

Tilmeld dig messen nemt og hurtigt via linket nedenfor, det er ganske gratis:

Så lover vi at have kaffen klar, til du kommer. – Vi glæder os til at se dig!

By | 2018-02-12T11:11:42+00:00 12/02/2018|Nyheder|