Det er med glæde, at vi nu kan præsentere dig for den nye Hi-Macs® kollektion “Marmo”. En kollektion, der fanger tiden trends i 10 nye dekorer – alle med et smukt og naturtro marmor/sandstens look. Samtidig sker der en spændende udvikling inden for designs af overfladeløsninger fra Hi-Macs® med den nye serie: “Hi-Macs Structura®“.

Ny inspirerende Hi-Macs® Marmo kollektion

“Hi-Macs® Marmo” kollektionen varierer fra hvidt-i-hvidt over i nuancer af grå, brun og antracit toner. De nye dekorer har dramatiske og naturtro åretegninger i både overflader og kanter.

Takket være Hi-Macs®‘s høje kvalitet og unikke egenskaber, får du samtidig et særligt hygiejnisk, solidt og enormt fleksibelt produkt, der giver dig utallige, spændende anvendelsesmuligheder.

Hvad enten du ønsker Hi-Macs® i dit køkken, i en udendørs installation eller som noget helt tredje, så står vi klar til at rådgive dig. Kun fantasien sætter grænser.

Uendeligt antal af muligheder inden for overfladeløsninger med Hi-Macs Structura®

Hi-Macs Structura® serien består af ovenstående 10 standarddesigns af overfladeløsninger, men rummer derudover et uendeligt antal af muligheder.

Ønsker du at vide mere omkring dine utallige muligheder og tidens trends, så kom til os hos Keflico A/S:

Kontakt Dorthe Holmstrøm – Hi-Macs® specialist i vores kompetente og løsningsorienterede pladeteam på tlf. +45 3699 6244 / dh@keflico.com.

 

 

 

 

 

Foto: LG Hausys Europe GmbH