Vi har i Keflico A/S pr. 3. juni 2019 ansat Chris Christiansen som projektkoordinator til udvidelse af vores projektteam.

Gennem de seneste år har vi oplevet fortsat øget travlhed – særligt i vores projektteam, derfor har vi valgt at udvide afdelingen med yderligere en medarbejder. Dette gør vi for bedst muligt at sikre, at vi fortsat kan yde en løsningsorienteret og kompetent rådgivning, samt sikre kontinuerlig udvikling og tæt samarbejde med vores eksisterende såvel som nye samarbejdspartnere.

Keflico’s nye projektkoordinator, Chris har læst til Handelsøkonom på Dania Erhvervsakademi i Hobro og har herefter taget en teknisk uddannelse som møbelsnedker. Han kommer fra en stilling som snedkersvend hos CJA Special Inventar, hvor han blandt andet har været projektleder på flere, større projekter. Chris har både en bred produktionsteknisk erfaring samt et godt kendskab til og praktisk erfaring med en bred skare af Keflico’s træbaserede produkter, herunder massivtræ og plader.

 

Chris vil til daglig være at finde på Keflico’s hovedkontor i Støvring. Chris vil indgå som del af vores projektteam med fokus på salg af og rådgivning omkring træbaserede produkter, til arkitekter, entreprenører og andre projektrelaterede samarbejdspartnere.

 

Ønsker du at hilse på Chris, kan du kontakte ham på chc@keflico.com og tlf. +45 3699 6246.

Se vores projektteam samlet her.