Keflico A/S har indgået et unikt samarbejde omkring bæredygtig brandimprægnering af træ og krydsfinér med Danish Anti Fire. I samarbejde med BurnBlock og deres 100% giftfrie, sikre og effektive brandhæmmer står Danish Anti Fire for produktionen af brandimprægneret træ og krydsfiner i Danmark.

Bred ‘know how’ og professionalisme

Det nyetablerede samarbejde mellem Keflico og Danish Anti Fire betyder at vi fremover kan tilbyde løsninger ift. brandimprægnering af træ og krydsfiner hvor Danish Anti Fire især er kompetente inden for brandimprægnering af dette. Vi ser frem til et godt samarbejde med Danish Anti Fire, og drage nytte af deres brede og unikke ’know how’ samt professionalisme i forhold til imprægnering og tørring af træ og krydsfinér.

Med Danish Anti Fires unikke og top moderne imprægneringsanlæg ser vi frem til fortsat at kunne servicere vores kunder og projekter med høj kvalitet på brandimprægneret produkter. Vi er glade for vores danske samarbejdspartner og ser frem til fortsat at skabe unik værdi for vores kunder.