I Keflico har vi primo 2019 investeret i 9 nye el-trucks til den daglige drift på vores 14.000 m2 lager i Støvring. Investeringen er med til at sikre dig en endnu mere bæredygtig professionel, sikker og hurtig levering.

De nye trucks med tilhørende ladestationer er allerede fuldt implementeret. Vores lagerchef, Claus Andersen fortæller om en allerede åbenlys, positiv effekt af investeringen, som han har bemærket:

” Vi har fået et bedre arbejdsmiljø i det daglige. Førhen kunne det være næsten øredøvende, hvis vi kørte 2-3 trucks i den samme lagerhal, eller hvis vi talte i telefon med kollegaer og eksterne samarbejdspartnere. I dag er det pludselig intet problem. Arbejdsforholdene er altså blevet betydeligt mere rolige og behagelige, særligt hvad lydniveauet angår.” 

Claus har været ansat i Keflico i over 30 år, og han er på flere områder begejstret for de nye køretøjer på lageret:

” Vi har travlt i Keflico og kører dagligt mange timer i hver vores truck. Derfor er det en behagelig følelse at vide, at vi fremadrettet kører på 100 % el, internt på vores lager. Det læner sig samtidig godt op ad vores bæredygtigheds strategi i Keflico, fordi vi med vores nye trucks tager den bæredygtige udvikling seriøst.”

De nye trucks er af modellerne Hyster J3.5XN og Hyster J4.5XN.