Project Description

Vi har i Keflico leveret Eg og Wengé til dette eksklusive skrivebord, “Gemma Desk”.

Materialer: Europæisk Eg, FSC® certificeret og Wengé.

Projekt: Skrivebord, designet til FSC® Design Award.

Design og Foto: Catharina Christiansen og Claus Buchhave.

Bagom møblet og designerne

Gemma Desk er et praktisk skrivebord i et skandinavisk design. Gemma Desk omfavner brugen af den nordiske Eg og den afrikanske Wengé, som i et kontrastfyldt møde giver karakter og karisma til møblet. Gemma Desks bagkassette åbnes ved et blidt tryk på låget, og med ét gives brugeren adgang til nye og hengemte opbevaringsmuligheder.

Claus Buchhave er udlært møbelsnedker fra Herningsholm Erhvervsskole, og Catharina Christiansen er uddannet designteknolog med speciale i møbler og interiør fra  VIA Design i Herning.

“Vi er en super god og ambitiøs duo, som komplimenterer hinanden godt. Personligt brænder jeg i høj grad for formsprog, æstetik og originalitet, og Claus brænder for for kvaliteten, traditionen og håndværket. Han er meget teknisk og praktisk, hvor jeg er mere drømmende og kommerciel. Jeg tager mig af det der sker i forgrunden, hvor Claus sørger for, at det hele hænger sammen i baggrunden. Og så sørger vi i øvrigt altid for at skubbe hinanden fremad samt at lære hinanden en masse nye ting.” Catharina Christiansen.