Project Description

Keflico har leveret sort og finéret MDF til denne moderne, smukke og anderledes løsning på vægbeklædning til kontormiljø.

Materiale: Sort MDF og MDF med Ege-finér

Bygherre: MRC Computer A/S, Nørresundby

Tømrer: Tømrermester Kaj Pedersen, Pandrup

MDF som moderne vægbeklædning til MRC Computer A/S

Keflico A/S fik i efteråret 2013 besøg på hovedkontoret i Støvring af Michael Riise og Jesper Tommerup – ejere af det nordjyske IT-hus, MRC Computer A/S i Nørresundby. De to var på udkig efter vægbeklædning til virksomhedens nye kontorlokaler.

Indsamling af inspiration

”Vi havde brug for materialer, der kunne give liv og sjæl til de nye kontorer, og samtidig tjene som et godt alternativ til de hvide vægge.” Michael Riise.

De to repræsentanter fra MRC Computer blev først vist rundt på lageret af en af vores specialister, så de kunne hente inspiration blandt Keflico’s brede udvalg af træbaserede plader, og de fik derefter nogle prøver med hjem af de produkter, der vakte størst interesse.

Et anderledes og moderne look

Efter at have besøgt Keflico’s lager blev Michael Riise og Jesper Tommerup hurtigt enige om, at de ville have en flot og anderledes vægbeklædning med to forskellige typer MDF. De ville kombinere to typer plademateriale for at give både spil og kontrast til de hvide vægge.

Resultatet blev en unik konstruktion med skiftevis den elegante sorte MDF og MDF med ege-finer, hvilket gav de nye lokalers vægge et flot og moderne look.

MRC Computer A/S er et nordjysk IT-hus, der sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde – deraf deres slogan ”IT med umage”. Virksomheden består af et stærkt hold af erfarne IT-eksperter, der gør deres ypperste for altid at være foran på markedet. Besøg deres hjemmeside www.mrc.dk.