Project Description

Sigrid Juel Jensen vandt FSC Design Award 2014 med sit smukke og enkle design “SKRUE”. Møblet er et ophængningsstativ, udført i FSC® certificeret Bøg fra Keflico. Læs mere om og se Sigrids vinderdesign her:

Materialer: Bøg, FSC® certificeret.

Projekt: Møbel “SKRUE”, ophængningsstativ.

Foto: Sigrid Juel Jensen, Arkitektskolen Aarhus.

Vinder af FSC Design Award 2014

Keflico forhandler hvert år hårdttræ og plader til et væld af spændende virksomheder – herunder garvede såvel som spirende møbeldesignere. Vi har de seneste mange år bl.a. samarbejdet med et væld af designstuderende i forbindelse med FSC Design Award.

Keflico føler et medansvar for miljøet, derfor vil vi gerne støtte op omkring FSC mærket ved at forhandle vores brede sortiment af certificerede produkter til særpriser til de deltagende studerende. FSC Design Award er en årlig konkurrence, der sætter fokus på både moderne og bæredygtigt design – udført af studerende.

“SKRUE er et tilpasningsdygtigt ophængningsstativ til det tøj, der hverken er helt rent eller snavset. Her kan tøjet hænges op og luftes. SKRUE giver oversigt over tøjet, da armene kan drejes rundt i 360 grader.

Armene som tøj, sko, hatte mv. kan hænge på, er udformet med afrundede former, så der ikke laves mærker i tøjet. SKRUE kan også bruges som tørrestativ eller som entremøbel. SKRUE udnytter rummets fulde højde og kan skrues op/ned til forskellige loftshøjder. SKRUE kan slå sine arm ind til siden, så den ikke optager særlig plads, når den ikke er i brug. Alle delene skrues sammen, så SKRUE fylder minimalt ved transport og flytning.

Møblet fremstilles udelukkende af FSC certificeret udampet bøgetræ. Jeg har valgt FSC certificeret bøg fra Keflico, da det er et hårdttræ med fine fibre, som er velegnet til at lave gevind i. Derudover er bøg hverken udrydningstruet eller dyrt,” fortæller Sigrid Juel Jensen, der er studerende ved Arkitektskolen Aarhus.

Keflico forventer at fortsætte samarbejdet med de studerende igen ved dette års FSC Design Award.