Hjem > Referencer > Hårdttræ til designer-møbler fra Getama
Hårdttræ til designer-møbler fra Getama2015-12-11T12:16:17+00:00

venus-chair-c valnødKeflico A/S har gennem de seneste 50 år samarbejdet med møbelproducenten Getama A/S, der har mere end 100 års erfaring inden for branchen. Igennem dette samarbejde har Keflico leveret hårdttræ til Getamas produktion af blandt andet den kendte danske designer Hans J. Wegners møbler.

Tidsløst møbeldesign i høj kvalitet

Keflico leverer som sagt materialer til Getamas produktion af Hans J. Wegner møbler. Tag for eksempel modellen GE 290-3, som er en 3 personers sofa. Til  træ-stellet på denne model har Getama anvendt den flotte europæiske eg, leveret af Keflico A/S. Møblet produceres ligeledes i bøg: ”Et møbel, som går rigtig godt i tiden,” fortæller Hans Buus, som er Værkfører hos Getama.

Udover designermøbler producerer Getama også specialdesignede auditorier. De står eksempelvis bag Skuespilhuset, som er det nye teaterhus til det Kongelige teater i København. Til Getamas auditorium-projekter leverer Keflico typisk MDF og birkekrydsfiner. Valget af MDF og birkekrydsfiner skyldes, ifølge Hans Buus, at det er et nemt produkt at bearbejde, forme og male, så det ønskede resultat kan opnås til punkt og prikke.

Kort om Getama A/S

I 1899 blev Getama grundlagt og specialiserede sig dengang i tangmadrasser. I dag er tangmadrasserne skiftet ud med almindelige moderne box-madrasser. Men ud over madrasser, så har Getama gennem de seneste 60 år også fremstillet møbler i samarbejde med den kendte danske designer – Hans J. Wegner.

”Disse møbler kendetegnes ved deres fine design, høje kvalitet og holdbarhed og betragtes af mange som samleobjekter.” Kilde: www.getama.dk.

Getama om samarbejdet med Keflico

Keflico har leveret hårdttræ og plader til Getama igennem de sidste 50 år, og i det store hele så er Getama tilfredse med samarbejdet.

”Alt i alt er vi godt tilfredse. Varerne kommer til tiden, kvaliteten er god og servicen i top. Generelt godt samarbejde!” Forklarer Hans Buus.

Producent: Getama A/S

Design: Hans J. Wegner med flere.

Materialer: Eg, Bøg, Valnød med mere og udvalgte pladeprodukter.

Foto: Getama A/S og Keflico A/S