Hjem > Referencer > Hastesag til badebro ved Tuborg Havn
Hastesag til badebro ved Tuborg Havn2015-08-20T09:52:25+00:00

Tuborg havn Johannes Fog Keflico azobe 2Keflico A/S blev i foråret 2012 kontaktet af tømmerhandel Johannes Fog A/S i Hørsholm. Af forskellige årsager var de kommet i tidsmæssigt bekneb og skulle nu hurtigst muligt  bruge FSC certificeret Azobé træ til deres kunde Bent Nygaard Sørensen, der var i gang med et projekt for Carlsberg Ejendomme i Hellerup – en badebro ved Tuborg Havn.

Dokumentationen 100 % i orden

En af vores sælgere reagerede hurtigt på forespørgslen og kørte til Johannes Fog i Hørsholm med det svar, at vi kunne levere FSC certificeret Azobé træ inden for cirka 3 uger. Dette takkede de ”ja” til – på den betingelse, at vi kunne fremvise både vores eget og vores leverandørs FSC certifikat samt garantere, at det faktisk var Azobé, der blev leveret.

For en stor koncern som Carlsberg Ejendomme var det nemlig yderst vigtigt, at dokumentationen på alt var 100 % i orden, således at der ikke kunne herske nogen som helst
tvivl om, at produktet levede op til krav om bæredygtig skovbrug. Vi sørgede hos Keflico A/S for dette. Herefter blev ordren straks sat i værk.

Kvalitet og professionalitet i højsædet

Alt blev efterfølgende leveret til den aftalte tid og kvaliteten var ligesom dokumentationen 100 % i orden. Tilbage står nu en flot badebro lige ud til Tuborg Havn, udført i den varmglødende Azobé, der leveres fra det ligeledes varme klima i Afrika. Selv beboerne i området, der ligesom flere af de involverede parter, havde fulgt projektet fra start, udtrykte deres fulde tilfredshed med projektet. Denne tilfredshed gik ikke alene på produktet, men også selve udførelsen og detaljerne. Alt i alt et professionelt og effektivt samarbejde.

Bygherre: Carlsberg Ejendomme (Carlsberg A/S)

Entreprenør: B. Nygaard Sørensen A/S, Herlev

Tømmerhandel: Johannes Fog, Hørsholm

Materiale: Azobé