Hjem > Referencer > Røget Eg til eksklusive plankeborde
Røget Eg til eksklusive plankeborde2016-09-13T06:41:11+00:00

Witt Plankeborde røget eg Keflico 1Witt A/S har med deres flotte og eksklusive plankeborde for alvor sat egetræets naturlige tekstur og elegance i fokus. Witts plankeborde består nemlig af massive planker af røget eg på solide stålrammer. Rammerne er sortlakerede og svejsede, hvilket er med til at give designet sin lethed og fuldendte elegance.

Sjæl og personlighed

De flotte planker i røget eg, der udgør bordets ”top” er høvlede og polerede. Samtidig er de naturlige knaster og ujævnheder bevaret, da de tilfører bordene masser af sjæl og personlighed. Ingen træer er ens, og det samme gælder for Witts design: ”Alle vore borde er unikke – ikke to er ens.” Witt A/S.

Fra naturens hånd har egetræ sin velkendte lysebrune farve, hvorimod den røgede eg har en noget mørkere og dybere glød. Dette skyldes, at træet har gennemgået en dampning med ammoniak, der gennemfarver træet til den mørkere nuance, som den fremgår af billederne nedenfor.

Solidt design

De specialdesignede plankeborde fra Witt A/S signalerer ikke alene kvalitet, men også styrke. Det er et solidt design, hvori de anvendte materialer er kombineret i al let- og enkelthed, således det samlede udtryk ikke virker ”tungt”.

Bordene forhandles af Witt A/S, der har hovedkontor i Herning. Witt A/S er grundlagt tilbage i 1993 og er kendt for deres brede og innovative sortiment af blandt andet hårde hvidevarer. I dag har virksomheden også bredt sig til Norge, Sverige, Finland, England samt Irland.

Projekt: Witt Plankeborde

Design: Witt A/S

Materiale: Røget europæisk Eg