Hjem > Referencer > Brandimprægnerede Thermo Ask Facadelister og mørk Bambus Krydsfinér til ATBO Reoler på CIS
Brandimprægnerede Thermo Ask Facadelister og mørk Bambus Krydsfinér til ATBO Reoler på CIS2018-08-23T11:12:49+00:00

Projekt: CIS – Copenhagen International School

Design og produktion af reoler: ATBO Reolen – www.atbo.dk / www.atbo.dk/lad-dig-inspirere/den-internationale-skole

Materiale: bæredygtigt brandimprægnerede og massive Thermo Ask facadelister samt  super carboniserede Bambus Krydsfinér fra Keflico A/S.

Foto: ATBO Reolen.

 

Via ATBO Reolen har Keflico A/S haft muligheden for at levere bæredygtigt brandimprægnerede Thermo Ask facadelister og smukke super carboniserede Bambus Krydsfinér til det omfattende projekt Copenhagen International School, CIS i København.

Gennemført bæredygtighed

Copenhagen International School er en international privatskole, beliggende i Københavns Nordhavn. Projektet er tegnet af C.F. Møller.
Den nye privatskole er bygget af bæredygtige elementer fra inderst til yderst for at skabe et “grønt” miljø for elever og undervisere. Således har kravene til materialerne anvendt i projektet været høje.

ATBO Reolen lancerer netop sin velkendte, kvadratiske reol – nu også i bambus, og produktet passer perfekt til indretningen og udsmykningen af det gennemført bæredygtige projekt.

Hurtigvoksende græs og solidt håndværk

Keflico’s Bambus krydsfinér er ikke alene et æstetisk unikt produkt. Pladerne er produceret af verdens hurtigst voksende græs, der vokser alene 20 meter i sit første år – og op mod 15 km i hele sin vækstperiode. Derved producerer den enkelte bambusplante gennem sin levetid enorme mængder af materiale til eksempelvis produktion af krydsfinér.

På Brinell-skalaen (hårdhed) måler Bambus produkter 4,7, mens træsorter som Bøg, Eg og Ask til sammenligning måler 3,4 til 3,7. Bambus er altså et særdeles stærkt materiale. Herudover har Bambus en udvidelseskoefficienten på kun 0,14%, hvorfor Bambus også er utroligt formstabil t.

ATBOs solide, håndværksmæssige traditioner for at udforme klassiske, fingertappede reoler af høj kvalitet kombineret med Keflico’s smukke og stærke materiale gav tilsammen et virkelig stærkt produkt, der matchede det bæredygtige projekt CIS perfekt.

Læs mere om Bambus Krydsfinér – se blandt andet de forskellige farver og strukturer – i Keflico’s Bambusbrochure.