04 at-bo funiture - Eg - BIG - Fotograf Flemming Lyng (C) 2015Keflico A/S forhandler et væld af træbaserede kvalitets produkter til det danske møbelsnedkeri ATBO reolen. Læs historien om ATBO’s klassiske håndværk i træ og plader her:

Klassisk design og kompromisløs kvalitet

Siden 1967 har ATBO reolen handlet med trævarer – danske, klassiske, fingertappede reoler. Reolerne er alle fremstillet efter gode, gamle danske snedkertraditioner på ATBO’s eget værksted i Havdrup nær Roskilde. Materialerne er ligeledes omhyggeligt udvalgt og håndsorteret.

”Keflico er og har generelt været en kæmpe hjælp i forhold til både service og rådgivning omkring materialerne til vores produkter. Et meget imødekommende team.” fortæller Henrik L. Appelquist, Direktør for ATBO reolen.

Reolerne har grundet deres tidsløse design samt høje kvalitet af både materialer og håndværk en lang levetid. Man har valgt at bibeholde de samme dimensioner på reolerne, som da far var dreng. ATBO’s reoler kan altså fortælle historier gennem flere generationer.

Traditionelt dansk håndværk

De enkle og smukke reoler fra ATBO produceres i fem massive træsorter og flere typer krydsfinér, forhandlet af Keflico A/S. Trods forskellige valg af kvalitets materialer fra verden over til reolerne, så forbliver håndværket traditionelt, kompromisløst og på dansk grund.

ATBO reolens ansatte sætter en ære i deres traditionelle, både smukke og solide håndværk. Alle reolerne samles ved hjælp af den både meget holdbare og æstetiske fingertapnings-metode.
Tapperne produceres ved en roterende klinge, der skærer de flotte indhug skarpt i pladerne/træet. Herefter finpudses alle kanter og overflader, inden de forskellige sider til reolen påføres lim og derefter sinkes ind i hinanden og alt overskydende lim fjernes.

Således er hver af ATBO’s reoler hånd-snedkereret og kvalitetstjekket, så både kvaliteten og finishen på produkterne, altid står helt skarpt.

Ny reol i super carboniseret bambus

ATBO reolen udviklet fortsat på deres klassiske reoler ved løbende at udvide deres sortiment med nye spændende materialer og overflader, mens det klassiske design og håndværk fortsat består.
Som det seneste nye design har ATBO introduceret en fingertappet reol af den smukke, mørke super carboniserede bambus krydsfinér, og den er allerede blevet taget imod med stor begejstring hos både forhandlere og hos slutkunder.

Producent: ATBO reolen – www.at-bo.dk
Materialer: Eg, Bøg, MDF, bøgekrydsfinér, birkekrydsfinér og Bambus krydsfinér – carboniseret og super carboniseret – forhandlet af Keflico A/S.
Foto: ATBO reolen