Bæredygtig indkøbspolitik

Keflico har i foråret 2016, som den første af en række danske træleverandører, offentliggjort en indkøbspolitik for alt virksomhedens træ.

I 2020 er det hensigten, at 50 % af alt træ, der købes og sælges af Keflico, skal have en bæredygtig sporbar oprindelse.

Hent indkøbspolitikken her: Bæredygtig Indkøbspolitik for Keflico

Indkøbsaftalen er et resultat af samarbejdet mellem Keflico og FSC Danmark. Aftalen indfases fra foråret 2016, og understøttes af flere delmål undervejs samt årlig evaluering.

Dertil læner den bæredygtige tankegang sig godt op ad værdisættet for Keflico, der oplever en stadig større og større efterspørgsel på certificeret træ (og pladeprodukter). Derfor virker det naturligt at tage skridtet videre.

Mindre kendte træsorter som fast lagervare

Bæredygtigt træ sikres ikke alene gennem certificering. Som et led i den bæredygtige indkøbspolitik skal Keflico nemlig sørge for altid at have minimum tre mindre kendte FSC-certificerede tropiske træsorter på lager.

FSC Danmark gør samtidig et ekstra stort stykke arbejde, for at udvide byggeriets vigtigste beslutningstageres horisont for tropisk træ, ved at undervise arkitekter og rådgivere i mindre kendte træsorter. Hvilket forhåbentligt fører til en kun endnu større efterspørgsel på mindre kendte, certificerede tropiske træsorter.

Se efter FSC® og PEFC™ mærket på vores produkter her på hjemmesiden.

Kontakt os på tlf. 9813 3544 for at få oplyst vores sortiment af mindre kendte certificerede træsorter og brede sortiment af certificeret træ/hårdttræ og pladeprodukter.