Skip to main content


Det ansvarlige valg

Når du køber træ hos Keflico, så køber du ikke kun ind i den særlige følelse, det er at omgive sig med et naturligt materiale. Du køber også træ med god samvittighed. Vi er fuldt ud bevidste om vores ansvar overfor skovene. Vi vil sikre, at også fremtidige generationer kan nyde træer, skovene og naturen, som vi.

Læs mere

</br>Det ansvarlige valg.

Træ falder ikke for hvem som helst

Vi skal passe godt på skovene. For skovene og træerne er nemlig helt afgørende for klodens liv; for mennesker, dyr, planter og klima. Derfor vil der helt naturligt også være en masse spørgsmål knyttet til den kommercielle træhandel: Leder brugen af træ ikke til skovrydning?

Lad os begynde ved roden. I Keflico stiller vi en lang række krav til korrekt håndtering og dokumentation for at vores produkter kommer fra lovlig, bæredygtig og langtidsholdbar skovdrift. Ligesom vi også dokumenterer at vores produkter er afskovningsfri i henhold til afskovningsforordningen (EUDR). 

I Keflico indkøber vi træ fra hele verden: Nordamerika, Sydamerika, Afrika, Asien, Oceanien, Øst– og Centraleuropa. I 2023 satte vi knap 40.000 tusinde tons træ i markedet med en certificeringsandel på 88 procent fordelt mellem FSC® og PEFC. Vi har oparbejdet en dyb viden om skov, træ og træproduktion. 

Global træhandel er med til at sikre et sundt indtægtsgrundlag for menneskene i og omkring verdens skove. Dér, hvor skovene oplever en mærkbar og handlekraftig omsorg, er også der, hvor langsigtet skovdrift danner grundlag for sunde arbejdspladser. Faktisk danner skovene direkte eksistens- og indtægtsgrundlag for omkring en tredjedel af verdens befolkning.

Læs mere her

.

For nutiden og fremtiden

Klimaforandringerne er en realitet, som blot tager til. Vi oplever de varmeste år målt på kloden nogensinde. Krige og konflikter er brudt ud rundtom i verden. Og flere steder ser vi kollaps af økosystemer. Alt sammen hændelser som naturligvis præger den verden vi lever i, uagtet om det er direkte eller indirekte. Alt hænger sammen i sidste ende.

Derfor er det vigtigere end nogensinde, at vi som trævirksomhed gør det klart, hvor og hvordan vi vil gøre os gældende for en bedre morgendag.

I Keflico vil vi til enhver tid sikre maksimal integritet hele vejen gennem vores værdikæde. Det arbejde understøtter vi gennem vores indkøbspolitik med en lang række forskellige kontroltiltag og sikkerhedsmekanismer.

Læs mere her

.

Vi vil vokse - sammen

I Keflico er det bæredygtige arbejdsmiljø integreret i kernen. Vi skaber de bedste resultater, når vi trives og samarbejder på tværs af funktioner. Vores stamme består af over 50 fagligt stærke og træpassionerede personligheder. 

Nogle vil måske mene, at vi er nørdede, og det er vi helt okay med. Faktisk er vi stolte af det.

Det er vores ambition at skabe værdi for hinanden, vores kunder, leverandører og øvrige samarbejdspartnere samt de skove, vi opererer i.  Den værdi skaber vi med vores specialistviden indenfor alle træets grene - krydret med respekt og et godt humør. Derfor er det også en prioritet for os at sikre kontinuerlig udvikling og læring internt.

Vi vægter trivsel, tryghed og samarbejde højt. Et træ er som sagt ikke stærkere end dets rodnet.

Læs mere her

.