Skip to main content

Vi har valgt træ.
Og træ har valgt os.

Vi har valgt træ. </br> Og træ har valgt os..
Vi fremmer ansvarligt brug af træ. Se hvordan i vores bæredygtighedsrapport..

Vi fremmer ansvarligt brug af træ. Se hvordan i vores bæredygtighedsrapport.

Læs mere

Vi har valgt træ

Det er kærligheden til træ der siden 1953 har inspireret Keflico, og måden vi driver virksomhed på. 

For selvom verden konstant forandrer sig, tager træ sin tid. Forhaster sig ikke. Vokser i takt med omgivelserne. Står fast. Og minder os stille om hvor vi kommer fra, og hvordan vi kan udvikle os. Derfor er vores fascination af materialet, og respekten for de mange muligheder det giver, definerende for hvem vi er.

Vi gør, hvad vi kan for at bidrage positivt. Det gør vi ved at fremme brugen af ansvarligt skovet træ fra hele verden. Imens vi skaber en attraktiv arbejdsplads med respekt for hinanden. En respekt som forgrener sig helt ud i vores værdikæde. For et træ er, som bekendt, aldrig stærkere end dets rodnet. 

Vi har mange års erfaring og stærke kompetencer i udvikling af nye muligheder og produkter i træ fra hele verden, og vi deler gerne den viden med vores kunder og samarbejdspartnere.

Hvad mener vi?

Når vi i Keflico taler om bæredygtighed, betyder det at vi arbejder for en sund balance med udgangspunkt i den tredobbelte bundlinje.

Det gør vi ved at understøtte social retfærdighed og miljømæssig bæredygtighed, imens vi sikrer langsigtede økonomiske hensyn.

Vi har en klar ambition om, at forretning og bæredygtig udvikling altid må gå hånd i hånd.

Læs mere
Hvad mener vi?

Verdens mest teknologiske materiale

Træ. Udover at være usædvanligt æstetisk smukt - og ét af verdens ældste byggematerialer - så er træ også det mest teknologiske materiale i verden. Det er ganske enkelt overlegent. Og det kræver noget særligt at kunne navigere i. Det ved vi, for vi laver ikke andet. 

Vi fremmer ansvarlig brug af træ. Det gør vi ved at gøre træ tilgængeligt. Og vi gør det med markedets bredeste og dybeste sortiment. Med både lagervarer og specialløsninger. Og et 14.000 kvadratmeter stort moderne trælager. Det kan lyde banalt, for vi er vel bare en træleverandør som så mange andre? Men det er vi ikke.

Vi har ikke kun instinkt og uendelig passion for træ, men også over 70 års erfaring, træinnovation og track-record bag os. Derfor tør vi også at gå forrest i træbranchen. Hvem skulle ellers gøre det?

En del af kernen

I Keflico er det bæredygtige arbejdsmiljø integreret i kernen. Vi skaber de bedste resultater, når vi trives og samarbejder på tværs af funktioner. Vores stamme består af over 50 fagligt stærke og træpassionerede personligheder. 

Læs mere
En del af
kernen

Viden om træ

Se mere