Skip to main content

Vi har valgt træ.
Og træ har valgt os.

Vi har valgt træ. </br> Og træ har valgt os..
Vi fremmer ansvarligt brug af træ. Se hvordan i vores bæredygtighedsrapport..

Vi fremmer ansvarligt brug af træ. Se hvordan i vores bæredygtighedsrapport.

Læs mere

Træ falder ikke for hvem som helst

Kærlighed til træ har siden 1953 inspireret os og vores måde at drive virksomhed på. For selvom verden konstant forandrer sig, tager træ sin tid. Forhaster sig ikke. Vokser i takt med omgivelserne. Og minder os stille om hvor vi kommer fra, og hvordan vi kan udvikle os. Derfor er vores fascination af materialet, og respekten for de mange muligheder det giver, definerende for vores virksomhed.

Vores hovedsæde er stadig i Nordjylland. Og vores udgangspunkt er fortsat klassiske dyder som professionel rådgivning og godt købmandskab – og respekt. Respekt for vores samarbejdspartnere i både ind- og udland. For nye idéer. For naturen. For miljøet. Og det byder os at fremme ansvarligt brug af træ og udvikle bæredygtige løsninger. 

Vi har mange års erfaring og stærke kompetencer i udvikling af nye muligheder og produkter i træ fra hele verden, og vi deler gerne den viden med vores kunder og samarbejdspartnere.

De har nemlig, ligesom vi, valgt træ – og træ har på flere måder valgt os; vi ved, at det er fra træets top, man får det bedste overblik. Og at træ ikke falder for hvem som helst. Derfor har vi elsket træ i mere end 70 år.

Gråzonevalg er aldrig et valg

Vi tager ansvar for vores valg. Gråzonevalg er aldrig et valg. Der er derimod den rette balance mellem miljøet, det sociale og de økonomiske hensyn. 

Derfor investerer vi betydelige ressourcer i at forankre en positiv udvikling. En udvikling, som sikrer at vi opfylder de nuværende behov uden at bringe fremtidige generationers muligheder i fare.

Læs mere
Gråzonevalg er 
aldrig et valg

Verdens mest teknologiske materiale

Træ. Udover at være usædvanligt æstetisk smukt - og ét af verdens ældste byggematerialer - så er træ også det mest teknologiske materiale i verden. Det er ganske enkelt overlegent. Og det kræver noget særligt at kunne navigere i. Det ved vi, for vi laver ikke andet. 

Vi fremmer ansvarlig brug af træ. Det gør vi ved at gøre træ tilgængeligt. Og vi gør det med markedets bredeste og dybeste sortiment. Med både lagervarer og specialløsninger. Og et 14.000 kvadratmeter stort moderne trælager. Det kan lyde banalt, for vi er vel bare en træleverandør som så mange andre? Men det er vi ikke.

Vi har ikke kun instinkt og uendelig passion for træ, men også over 70 års erfaring, træinnovation og track-record bag os. Derfor tør vi også at gå forrest i træbranchen. Hvem skulle ellers gøre det?

Tager ansvar for hinanden

Vi står på et grundlag af ansvarlige værdier, som har gjort os til den træledende virksomhed, vi er i dag.

De bedste resultater er dem, vi skaber i fællesskab. Og det kan du mærke. Det er ganske simpelt den måde, hvorpå vi gør hinanden og løsningerne ikke bare gode men fantastiske.  

Læs mere
Tager ansvar 
for hinanden

Viden om træ

Se mere