Skip to main content

Services

Services.

Et materiale med mange muligheder

Træ er ikke bare usædvanligt æstetisk smukt, og ét af verdens ældste byggematerialer - det er også det mest teknologiske materiale vi har i verden. Det er ganske enkelt overlegent. Og det kræver noget særligt at kunne navigere i. Det ved vi, for vi laver ikke andet. Det kan lyde banalt, for vi er vel bare en træleverandør som så mange andre? Men det er vi ikke.

For udover vores brede og dybe sortiment af standard og specialløsninger så kræver et materiale som træ tiltider også lige det ekstra. En ekstra forarbejdning, en specialprofilering, en overfladebehandling, brandimprægnering, tilskæring eller nogle af de mange andre tilpasningsmuligheder, der findes med træ. Vi kender træ. Vi ved hvad mulighederne er men også begrænsningerne. Og vi står klar til at hjælpe dig videre!

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Forarbejdning af træ

Vi kan tilbyde profilering og forarbejdning af flere af vores træbaserede produkter således du opnår lige præcis den løsning, der matcher din produktion eller byggeprojekt.

Forarbejdningsmulighederne er mange når det kommer til træ. Og derfor anbefaler vi også altid at profilering og specialforarbejdning gøres af professionelle således du sikres det mest optimale resultat i den sidste ende. 

Vi har igennem de seneste mange år oparbejdet tætte samarbejder med nogle af branchens dygtigeste træforarbejdere. I et tæt samarbejde med disse kan vi i dag tilbyde en lang række forarbejdningsmuligheder til dig.

Kontakt os med forespørgsel

Opskæring af plader

Vi kan tilbyde opskæring af både træ og plader med forholdsvis kort leveringstid hos flere af vores tætte samarbejdspartnere. Det giver dig fleksibilitet og mindst mulig tilretninger i den sidste ende. 

Vi kan blandt andet tilbyde opskæring af pladeprodukter, inklusiv laminat til møbel-, emballage- og køkkenproduktion. Vi kan levere perforeret krydsfinér, der samtidig kan pålægges laminat eller ægte finér. Med andre ord mulighederne er mange.

Vær dog opmærksom på, at minimumsmængden for forarbejdning af plader er 1m3.

Kontakt os med forespørgsel

Oplimning af laminat

I vores sortiment finder du flere oplimede løsninger som fineret MDF, laminatbordplader, Limtræsbordplader med mere. Men hvis løsningen du leder efter ikke findes i hverken vores standard- eller skaffevaresortiment kan vi sammen med vores tætte samarbejdspartnere tilbyder en bred vifte af oplimningssmuligheder, således at det træbaserede pladeprodukter, du får leveret fra os, efterfølgende kræver mindst mulig tilretning.

Vi kan oplime den konkrete laminat eller ægte finér, du har udset dig, på netop det pladeprodukt, du ønsker. Eksempelvis på MDF eller krydsfinér - også med eksempelvis fer og not samling. Og vi kan endvidere også levere træet perforeret som eksempelvis perforeret krydsfinér. For trædelen kan vi desuden også være behjælpelig med oplimning af stave til limtræsløsninger. 

Kontakt os med forespørgsel

Brandimprægnering

I vores standard - og skaffevare sortiment af træ- og træbaserede produkter finder du et bredt udvalg af brandhæmmende løsninger. 

Se vores udvalg af brandimprægneret træ og udvalgte krydsfinér produkter her.

Findes den løsning som du leder efter ikke i vores sortiment, kan vi også tilbyde brandimprægnering af en lang række af vores øvrige produkter i henhold til de gældende brandklasser.

Kontakt os for nærmere dialog om dit projekt og de brandimprægneringsmuligheder vi kan tilbyde. 

Kontakt os med forespørgsel