Skip to main content

Bliv en del af stammen

Bliv en del
af stammen.

Ledige stillinger

Vi har følgende ledige stillinger slået op lige nu:

Økonomiassistent

 

Specialister fra øverste hylde

Vi er altid på udkig efter nye, talentfulde specialister fra øverste hylde, der også drømmer om at skabe stærke og langtidsorienterede resultater nu og i fremtiden.

I Keflico er det bæredygtige arbejdsmiljø integreret i kernen. Vi skaber de bedste resultater, når vi trives og samarbejder på tværs af funktioner. Vores stamme består af over 50 fagligt stærke og træpassionerede personligheder.  

Det ligger naturligt for os at have stor fokus på din faglige udvikling, trivsel og samarbejde i Keflico lige fra onboarding til den daglige drift og udvikling. Vi er med hele vejen. Det er indbegrebet af, hvem vi er.

Send en uopfordret ansøgning her

De første tre uger i Keflico var alene dedikeret til et grundigt intro- og uddannelsesprogram. Ikke nok med, at jeg blev tilknyttet en kollega fra start, så var der også en velovervejet plan for, hvordan jeg skulle introduceres til virksomhedens profil og strategi, og ikke mindst alle nye kollegaer og deres arbejdsområder.

Det var virkelig en rar måde at lande i virksomheden på. Og det gav lynhurtigt følelsen af at være en fuldstændig etableret del af Keflico-holdet, selv efter ganske kort tid

Marie - Louise Larsen
Produktansvarlig, Keflico

.

Trænørder. Og stolte af det.

Vi er over 50 stærke personligheder i Keflico med passion for træ. Vi tror på, at vi skaber de bedste resultater i fællesskab – og det kan du mærke. Det er vores måde at gøre hinanden og løsninger ikke bare gode men fantastiske.

Vi er som udgangspunkt nysgerrige og udforskende. Nogle vil måske mene, at vi er nørdede – og det er vi helt okay med, så længe vi skaber værdi for vores kunder og øvrige samarbejdspartnere.

Vores virksomhed drives på et grundlag af ansvarlige værdier, som har gjort os til en træledende virksomhed, vi er i dag.

 

Læs mere om Keflico
Trænørder. Og stolte af det..