Skip to main content

Bliv en del af stammen

Bliv en del
af stammen.

Specialister fra øverste hylde

Vi sætter gerne den højeste standard i træbranchen og går forrest ved at fremme ansvarlig brug af træ. Det er ret så simpelt; vi gør træ tilgængeligt overalt i samfundet. Derfor er vi altid på udkig efter nye, talentfulde profiler, der drømmer lige så meget om, som vi selv gør, at skabe stærke og bæredygtige resultater nu og i fremtiden.

Vi tager ansvar, og vi ved, hvad vi taler om. Det er fundamentalt, når vi skal vise vej og oversætte specialviden om træ for vores kunder. På den måde gør vi det let at træffe det rigtige trævalg. Derfor er det også naturligt for os at have stor fokus på din faglige udvikling, trivsel og samarbejde i Keflico lige fra onboarding til den daglige drift og udvikling. Vi er med hele vejen. Det er indbegrebet af, hvem vi er.

Send en uopfordret ansøgning her

Ledige stillinger

Vi har følgende ledige stillinger slået op lige nu:

Lagermedarbejder

Lager- og logistikoperatørelev

De første tre uger i Keflico var alene dedikeret til et grundigt intro- og uddannelsesprogram. Ikke nok med, at jeg blev tilknyttet en kollega fra start, så var der også en velovervejet plan for, hvordan jeg skulle introduceres til virksomhedens profil og strategi, og ikke mindst alle nye kollegaer og deres arbejdsområder.

Det var virkelig en rar måde at lande i virksomheden på. Og det gav lynhurtigt følelsen af at være en fuldstændig etableret del af Keflico-holdet, selv efter ganske kort tid

Marie - Louise Larsen
Produktansvarlig, Keflico

.

Trænørder. Og stolte af det.

Vi er over 50 stærke personligheder i Keflico med passion for træ. Vi tror på, at vi skaber de bedste resultater i fællesskab – og det kan du mærke. Det er vores måde at gøre hinanden og løsninger ikke bare gode men fantastiske.

Vi er som udgangspunkt nysgerrige og udforskende. Nogle vil måske mene, at vi er nørdede – og det er vi helt okay med, så længe vi skaber værdi for vores kunder og øvrige samarbejdspartnere.

Vores virksomhed drives på et grundlag af ansvarlige værdier, som har gjort os til en træledende virksomhed, vi er i dag.

 

Læs mere om Keflico
Trænørder. Og stolte af det..