Skip to main content
Inspiration

Bageriet BRØD

Bageriet 
BRØD.

Materiale Polsk Fyrkrydsfiner B/BB

Projekt Bageriet BRØD, København

Tømrer WiWood

Foto Keflico A/S

Hos Bageriet BRØD er vægbeklædningen i fyrkrydsfiner med til at give bageriet en helt særlig karakter og hyggelig atmosfære for de mange brødflove gæster.

Hos Bageriet BRØD er vægbeklædningen i fyrkrydsfiner med til at give bageriet en helt særlig karakter og hyggelig atmosfære for de mange brødflove gæster.  .

Varme omgivelser og duften af nybagt brød

Ved Enghave Plads på Vesterbro i København ligger der et lille bageri med navnet BRØD. 

Bageriet BRØD tilbyder et stort udvalg af blandt andet friskbagt brød, croissanter, tærter og andre lækkerier, som man kan nyde i det velindrettede spiseområde.  

Den hyggelige atmosfære i BRØD er ikke kun skabt ved duften af nybagt brød, men også med bageriets indretning. Væggene i spiseområdet samt disken er nemlig beklædt i fyrkrydsfiner. Pladernes gyldne udtryk komplimenterer resten af interiøret og skaber et let og karakteristisk look.  

Den strukturrige fyrkrydsfiner er skåret op i mindre stykker af forskellige størrelser og monteret på langs og på tværs af træets åretegninger. De enkelte plader komplimenterer på den måde hinanden, hvilket giver et særpræg til byggeriet og en varme, der sammen med bageriets udstillingsvindue virker tillokkende for de mange forbipasserende.  

.