Skip to main content
Inspiration

HAY Two-Colour borde i Valchromat

HAY 
Two-Colour borde 
i Valchromat.

Materiale MDF Valchromat, Blå RB, FSC Mix Credit
MDF Valchromat, Rød SC, FSC Mix Credit
MDF Valchromat, Mint GM, FSC Mix Credit

Projekt Two-Colour tables

Brand HAY

Design Muller van Severen

Foto HAY

Funktionel og smuk serie af borde fra HAY. Den bløde bordplade i træ møder de rå bordben i stål. Resultatet taler for sig selv.

Funktionel og smuk serie af borde fra HAY. Den bløde bordplade i træ møder de rå bordben i stål. Resultatet taler for sig selv. .

I 2021 blev Two-Colour serien af borde introduceret i HAYs sortiment.

Muller van Severen er designduoen bag de farverige borde med topplade i Valchromat og stålstel under. Materialevalget har været et af omdrejningspunkterne for designet.

Bordserien er inspireret af materialernes kontraster, hvor der samtidig skabes en ro i lighederne.

Kold møder varm, det hårde mod det mere bløde plademateriale - stål møder træ og komponenterne forenes af den jævne tykkelse, der skaber en ensartet silhuet.

Valchromat er en gennemfarvet plade og betegnes som en MDF. Alligevel er pladerne i en lidt anden liga end den almindelige MDF, og derfor egner Valchromat sig også godt som bordplade.

De rå Valchromat-plader er fugtbestandige. Med den vandbaserede lak pladerne har fået i Two-Color serien, opnår bordpladen nærmest fugtfaste egenskaber.

Pladen fremstår homogen med et nistret spil i fibrenes farver. Hver enkelt fiber i pladen er farvet for sig. Og netop sammensætningen af fibre, farve og lim gør pladen fornybar ved pudsning.

 

.

Valchromat pladen er cirka 30% stærkere og mere formstabil end almindelig MDF og ikke mindst miljøvenligt fremstillet med nøje udvalgt lim, restmaterialer og organisk farve.

Og så alle pladerne FSC certificerede.

Alt sammen egenskaber, der imødekommer de høje standarder og miljøkrav HAY ønsker at præsentere. 

Muller van Severen har skabt en farverig bordserie med en helt særlig personlighed. Måske har du lyst til at stryge hånden henover den lakerede Valchromat bordplade?

Her kan du gå på opdagelse i de forskellige former, størrelser og farvekombinationer Two-Colour bordene kommer i.

 

 

HAYs vision

"HAY has always believed that good design is everyone’s right. That’s why, from the very beginning, co-founders and Creative Directors Mette and Rolf Hay committed to working with their generation’s best designers from all over the world to create high-quality products that would be available to a wide audience. This founding principle continues to motivate us today."

.