Skip to main content
Inspiration

Kedelhallen ZENI arkitekter a/s

Kedelhallen 
ZENI arkitekter a/s.

Materiale Keflico Design Panels – BASIC og SONO

Projekt Kedelhallen, ZENI arkitekter a/s

Arkitekt ZENI arkitekter a/s

Entreprenør Torps eftf. v/ Henrik Frees

Foto Martin Schubert, Keflico A/S

Et cool og tidløst kontormiljø skabt ved brug af Keflico Design Panels.

Et cool og tidløst kontormiljø skabt ved brug af Keflico Design Panels. .

Perforerede plader fra Keflico Design Panels til nyt hovedkontor for ZENI arkitekter A/S i Aabenraa

I en gammel kedelhal i Aabenraa holder arkitektfirmaet ZENI arkitekter a/s til. Kedelhallen fik i 2018 en gennemgribende renovering for at skabe de ideelle rammer for tegnestuens arbejdsmiljø.

En indvendig isolering af hallen var nødvendig, og ambitionen var at væggene skulle bidrage til et visuelt varmt og imødekommende miljø med vægt på tekstur, stoflighed og god akustik.

De FSC-certificerede Keflico Design Panels i Polsk Fyrkrydsfiner var derfor et oplagt valg til projektet. Med perforerede paneler er det muligt at udnytte den bagvedliggende isolering som lydabsorbent og skabe en ideel akustikløsning.

Samtidig kunne der skabes en jævn overflade ved de nederste plader, hvor mennesket er i berøring med materialet, netop fordi det er muligt at udnytte samme type krydsfinérsplade ved både de perforerede og glatte paneler i Keflico Design Panels sortimentet. Samtidig er alle panelerne lakeret, hvilket giver en vedligeholdelsesfri overflade.

.

Et stærkt visuelt udtryk

Træpanelerne giver en taktil - nærmest grafisk - fornemmelse til rummet med mønstret, gløden i træet og eksklusiviteten.

I kombinationen af det industrielle fra kedelhallens udformning og historie og det varme og bløde fra træet har ZENI arkitekter A/S skabt et helt unikt miljø med plads til kreativ udfoldelse, som vil imponere alle, der træder ind på kontoret.

.

Vores samlede oplevelse med Keflico må betegnes som værende rigtigt god og konstruktiv, hvorfor vi kun kan anbefale Keflico A/S til andre.

Dan Hornbøl Andersen, der har været Keflico’s primære kontaktperson i projektet, skal ligeledes have de bedste anbefalinger for et yderst kompetent stykke arbejde.

- Lars Rosenlund, ZENI arkitekter A/S

.