Skip to main content
Inspiration

Krydsfiner og terrasse til Villa Hyrsting

Krydsfiner og terrasse
til Villa Hyrsting.

Materiale (UDVENDIGT) Thermo-D Ask

Materiale (INDVENDIGT) Krydsfinér

Projekt Villa Hyrsting

Bygherre Frank Hyrsting

Arkitekt LINK Arkitektur

Foto Helene Høyer Mikkelsen

Forskellige råmaterialer med gennemgående rene linjer og et stilfuldt udtryk er, hvad der karakteriserer den unikke Villa Hyrsting.

Forskellige råmaterialer med gennemgående rene linjer og et stilfuldt udtryk er, hvad der karakteriserer den unikke Villa Hyrsting..

Villa Hyrsting viser, hvordan materialevalg, design og håndværk kan gå op i en højere enhed

Udendørsområdet byder blandt andet på en kreativ terrasseløsning i flere niveauer. Thermo-D Ask terrassebrædderne, samt husets udvendige beklædning har fået lov til at stå ubehandlet og er dermed patineret over til flotte sølvgrå farver, der skaber en fin kontrast til den rå beton.

Terrassen er kreativt udført i flere niveauer med en trappe, der gør at terrassen fungerer både som afskærmning for vinden, men også som en lounge med gode siddepladser til den lune sommer. Udfræsningerne til de små bede er en lækker, grøn detalje, der tilføjer endnu mere spændende liv til terrasseområdet og fuldender looket.

Indendørs er der også blevet gjort brug af træ i form af krydsfinersplader – både hele og opskåret til lister. Pladerne og udnyttelsen af deres unikke strukturer er et gennemgående element i hele boligen og er blevet brugt til alt fra trapper til loftsbeklædning.

.