Skip to main content
Inspiration

Renovering af vinduer, dør og port

Renovering af vinduer, dør og port.

Materiale Eur. Eg Kantskåret
Armk. Hvideg - Kantskåret

Projekt Renovering af vinduer, dør og port

Vinduesproducent BP Vinduet

Foto Keflico A/S

Café med majestætiske vinduer, dør og port

Café med majestætiske  vinduer, dør og port.

I Brogade i hjertet af Køge ligger en hyggelig café, som er ejet af mor og datter. Caféens facade i røde mursten har netop fået tilføjet nye, håndsnedkererede vinduer, dør og port i egetræ, som matcher husets smukke, oprindelige stil fra slutningen af 1800-tallet.

Det er BP Vinduet, der har skabt vinduerne, døren og porten i egetræ fra Keflico. Det færdige resultat emmer af kvalitet, originalitet og udpræget detaljefokus. Eg er en ægte klassiker, blandt andet på grund af dets unikke egenskaber, stærke og holdbare kvalitet samt smukke farve og tekstur. Til dette projekt har egetræet fået en special oliebehandling, som tilføjer den varme glød, der matcher husfacaden.

I Keflico forhandler vi eg i adskillige kvaliteter og specifikationer. Dermed kan vi hjælpe med at finde netop det eg, du skal bruge.

 

Det har været en fornøjelse at lave denne specialbestilling med udpræget fokus på detaljer i egetræet og messing. Jeg har valgt at købe egetræet hos Keflico, fordi jeg altid får god og hurtig betjening samt træ i fin kvalitet hos jer. Projektet har fået meget ros af besøgende og forbipasserende, hvilket er dejligt.

Fortæller Bjarne Villy Olsen, direktør i BP Vinduet. 

.