Skip to main content
Inspiration

Scanvogn

Scanvogn.

Materiale Kompaktlaminat

Projekt Scanvogn skurvogne

Foto Scanvogn

Kompaktlaminat. Et produkt - utallige anvendelsesmuligheder.

Kompaktlaminat. Et produkt - utallige anvendelsesmuligheder..

Fokus på stærke materialer

Scanvogn er Skandinaviens førende producent af mobile løsninger til bygge- og eventbranchen. Scanvogn producerer mandskabs- og beboelsesvogne, kontor- og spisevogne samt toilet- og badevogne.

Kelfico har rådgivet om brugen af kompaktlaminat.

Kompaktlaminat er nemlig et særdeles velegnet materiale til formålet, da denne type bordplade er utrolig slidstærk, hygiejnisk og modstandsdygtig over for vand.

Samtidig er den let at forarbejde; for eksempel skære hul til vask, montere beslag og fase kanter.

Kompaktlaminaten er anvendt som bordplade i køkkenerne, ved håndvaskene og som vindueskarme. Dekoren på kompaktlaminaten er gennemgående for alle Scanvogns vogne, da de er nøje udvalgt til at matche de mørkegrå gulve.

For os er en skurvogn ikke bare en kasse med hjul på. Det er en blanding af kunst og håndværk, som til hver en tid skal give brugeren den bedste oplevelse. Dette gælder såvel for simple som komplekse løsninger. Vores vogne har et simplet og stilrent design med henblik på at give brugeren den bedste følelse af rummelighed, komfort og frihed.

Alle Keflico's kompaktlaminat bordplader er lavet af et eksklusivt kompaktlaminat.

Kompaktlaminat er en tyndere og hårdere udgave af den velkendte laminatbordplade, hvilket giver et let og moderne udtryk. Det importerer ikke bare æstetisk, men også holdbarhedsmæssigt. Kompaktlaminat er det stærkeste plademateriale indenfor træbaserede plader.

En bordplade i kompaktlaminat er desuden mindre modtagelige overfor ridser end en almindelig laminatbordplade, hvilket betyder forbedret hygiejne.

Selve fremstillingsprocessen består af mange ark specialpapir, der komprimeres til en stærk plade under højt tryk og stærk varme.

Det øverste og nederste lag består af en dekor, altså farvet laminatpapir. I dette projekt er der brugt den unikke Stone Grey, som giver et meleret udtryk i en stenlignende udgave.

.