Skip to main content
Inspiration

Villa med Mahogni lister og Mandioqueira terrasse

Villa med Mahogni lister og Mandioqueira terrasse.

Materiale Mahogni facadeliste, KEF A1, FSC 100%
Mandioqueira Terrassebrædder, Ovnt., FSC 100%

Projekt Facadebeklædning og terrasse til Villa i Midtjylland

Tømmerhandel BYGMA Vejle

Totalentreprenør Franz & Rasmussen Entreprise ApS

Foto Keflico A/S

Et moderne åndehul med lækre detaljer i træ

Et moderne åndehul med lækre detaljer i træ.

Tæt ved Aarhus ligger denne nybyggede, minimalistiske funkisvilla i grønne kuperede omgivelser. Til at matche områdets naturlige skønhed har entreprenøren Franz & Rasmussen Enterprise ApS valgt at anvende træ fra Keflico på både facade og terrasse.

Ved indgangspartiet og på store flader af huset er der anvendt lister i Mahogni. Listerne bidrager med et spændende spil, moderne elegance og et nærmest grafisk udtryk i sammenhæng med den sorte aluminiumsfacade, vinduesrammer og stern.  

I den grønne oase på bagsiden af huset forlænger en stor træterrasse i sorten Mandioqueira livet indendørs med den friske luft og fuglesang fra træerne udendørs. Bemærk at facadelisterne og terrassebrædderne mødes og går i ét ved husets sokkel, en meget elegant detalje, som også beviser, at man sagtens kan mikse og matche forskellige træsorter. 

 

Vi ved, at kvaliteten altid er i top, når vi køber træ fra Keflico. Træet har den samme høje kvalitet gang på gang, når vi skal bruge det til vores mange forskellige projekter.

Fortæller Franz Heinz Eugster fra Franz & Rasmussen Enterprise ApS.

.

Brandsikkerhed

For at anvende åben listebeklædning på et hus som dette skal konstruktionen være testet til D-s2, d2 i henhold til EN 13501-1. Hos Keflico har vi testet og kan dokumentere at vores 20x40 mm Mahogni lister, monteret med 10 mm luft, er godkendt til D-s2, d2 (klasse 2) kravet. Det gælder både monteret vertikalt og horisontalt samt på almindelig forskalling af træ.