Skip to main content
Inspiration

Villa med Sucupira-terrasse

Villa med 
Sucupira-terrasse.

Materiale Sucupira Terrassebrædder, Ovnt., FSC 100%

Projekt Privat villa i Assentoft

Foto Keflico A/S

Kombinationen af Sucupira-bræddernes unikke særpræg og den røde murstensvilla skaber de perfekte rammer til at nyde en rolig stund med naturen som nærmeste nabo.

Kombinationen af Sucupira-bræddernes unikke særpræg og den røde murstensvilla skaber de perfekte rammer til at nyde en rolig stund med naturen som nærmeste nabo. .

Træterrasse som naturlig forlængelse af murstensvillaen

Kommer man ned ad den lille villavej, er det svært at forestille sig den fantastiske udsigt, der venter på den anden side af huset. Men se bare her!

Bemærk, hvordan Sucupira-terrassen fungerer som en naturlig forlængelse af huset. Her kan man nyde naturen, solen og den friske luft på første parket. Træets varme nuancer komplementerer den klassiske rødstensvilla, og terrasseområdet er indrammet med et flot gelænder i glas.

Brædderne er blevet olieret kort efter montage. Olien sørger for, at Sucupiratræet bevarer sin varme glød og giver terrassen de bedste forudsætninger mod vind og vejr. Terrassen er desuden proppet i skruesamlingerne. Det betyder også, at terrassen kan slibes og olieres på ny igen og igen.

.