Skip to main content
Produkter

Keflico – ny forhandler af Avonite på det danske marked

Keflico – ny forhandler af Avonite på det danske marked.

Keflico A/S har netop indgået en eksklusivaftale om salg og distribution af produktet Avonite Surfaces® på det danske marked. Aftalen er indgået med Aristech Surfaces®, der står bag varemærket Avonite.

Fra og med dags dato er Keflico forhandler af Avonite Surfaces® i Danmark.

Avonite Surfaces® er et globalt førende mærke af solid surface produkter til designindustri og sundhedssektoren med flere, og produktet lanceres i en bred pallette af farver og designs til ethvert projekt.

Avonite Surfaces® er et homogent og vandfast pladeprodukt, der består af 63 % aluminium trihydrat og 35 % akryl, tilsat 2 % bindemiddel. Aluminium trihydrat giver pladen den hårdhed, som kendetegner høj kvalitets solid surface plader.

Anvendelsesmulighederne for produktet er mange, inde såvel som ude; fx køkken-, møbel- og inventarindustri, facadebeklædning, sundhedssektoren samt fugtige miljøer som svømmehaller og skibsindustri. Pladerne har samtidig termoformbare egenskaber og er særdeles bearbejdningsvenlige. Avonite Surfaces® er desuden brandhæmmende med Bs-1,d0 godkendelse.

Mere om Aristech Surfaces
Aristech Surfaces har hovedkvarter og produktion i Florence, Kentucky. Her har de produceret akrylplader igennem 50 år, og de er i dag den førende producent af akrylplader i USA.

Aristech Surfaces har et enestående ”state of the art” produktions setup, og de blander som én af få producenter selv deres dekorer, hvilket giver umådelig stor ensartethed og fleksibilitet i deres produktion. De lægger i det hele taget stor vægt på kvalitet og kosteffektivitet med udvikling i højsædet

Efter at have haft stor succes med solid surface produkter i USA, retter Aristech Surfaces nu blikket mod Europa, hvor de er i fuld gang med at indgå distributionsaftaler med de førende forhandlere på markederne – heriblandt Keflico. Leveringer sker direkte fra fabrikken i USA eller via distributionslager i Belgien.

Mere om Keflico
Siden 1953 har Keflico med passion serviceret og rådgivet professionelle aktører inden for træbaserede produkter og løsninger. Vi er specialister og rådgivere inden for kvalitets hårdttræ, modificeret træ, krydsfinér, træfiberplader og mange andre inspirerende, træbaserede pladeprodukter.

Vi leverer landsdækkende flere gange ugentligt til vores kunder; daglig distribution til tømmerhandlere/byggemarkeder, projektorienterede specialløsninger via tømmerhandlere og målrettede produkter til den træ-/pladeforbrugende industri.

 

Kontakt Dorthe Holmstrøm på dh@keflico.com eller Morten Mehlsen på mom@keflico.com, produktansvarlige i Keflico, hvis du har spørgsmål omkring Avonite Surfaces® eller det nyindgåede samarbejde.

Nyheder om keflico