Skip to main content
Inspiration

GENBRÆT® stol

GENBRÆT® stol.

Materiale GENBRÆT®

Projekt Stol lavet i forbindelse med DM i skills 2024

Foto Keflico A/S

GENBRÆT® byg-selv festivalstolen bringer nye lag til den klassiske strandstol.

GENBRÆT® byg-selv festivalstolen bringer nye lag til den klassiske strandstol..

Når hygge, håndværk og holdindsats baner vejen for at bruge frasorteret træ, kan man ikke andet end at klappe i hænderne.

Det var præcis hvad DI Træsektionens stand ved DM i Skills 2024 bød på, da der blev bygget Keflico GENBRÆT® festivalstole til den helt store guldmedalje.

Med GENBRÆT® arbejder vi med at give det resttræ, der dagligt bliver frasorteret i industrien, nyt liv. Det kan være træ i anderledes dimensioner, end hvad byggebranchen er vant til at aftage. Det er altså thermobehandlet kvalitets fyrretræ, der gør indtryk med sit gyldne, nøddebrune ydre.

De besøgende blev taget kærligt under vingerne i byggeprocessen af deltagere fra Tømrerlandsholdet. Kirstine Hvid Greve, medlem af Tømrerlandsholdet, fortæller ved DM i skills:

Jeg synes GENBRÆT® har været godt at bygge med. Træet har selvfølgelig lidt knaster, som man oplever ved alt slags træ, men det er god kvalitet, det er jeg ikke i tvivl om. Derudover er det dejligt at vide, at det er et restprodukt fra industrien, som bliver brugt.

 

.

Vil du vide mere?

GENBRÆT® giver resttræ nyt liv. 

Læs mere om GENBRÆT® her
Vil du vide mere?