Skip to main content
Bæredygtighed

Bæredygtighedsrapport 2020

Bæredygtighedsrapport 2020.

Vi tager den bæredygtige udvikling seriøst!

Det er vi efterhånden mange om at råbe, nærmest på tværs af alle brancher og helt hjemme fra privaten. Og det er helt sikkert fordi vi kan se, at det er vigtigt. Det er vigtigt, at vi tager os af klimaet, og gør en indsats for, at der også er en fremtid for de næste mange generationer. Men hvad gør vi i Keflico for at lægge vægt bag ordene? Er vi troværdige når vi siger, at ’Vi tager den bæredygtige udvikling seriøst!’. Og hvornår forventer vi for øvrigt at være i mål?

I Keflico ser vi den bæredygtige udvikling som en proces uden en decideret mållinje. Vi forventer at processen forsætter med at være foranderlig, og at der altid er nye initiativer der kan gøre en forskel for natur, mennesker og klima.

Det er i vores øjne handling, der giver den afgørende forskel – og ved nu at udgive vores anden bæredygtighedsrapport håber vi at kunne inspirere til handling og samtidig kunne evaluere på hvordan vi selv kan blive bedre.

Vi rapporterede første gang på vores bæredygtige udvikling sidste år, og har oplevet, at rapporten er et unikt værktøj til at sætte handling bag ordene.

Dét kan vi se og mærke gør en forskel, og det er spændende nu at kunne dele vores nyeste bæredygtighedsrapport, der både skildre vores styrker og svagheder i den bæredygtige udvikling.

Om vi er troværdige når vi siger, at vi tager den bæredygtige udvikling seriøst, det kan vi nok i virkeligheden ikke selv svare på.

Men vi tror på, at de bæredygtige forandringer skabes i fællesskab og ved at løfte hinanden via samarbejder og ved at fortælle ærligt om de gode bæredygtige resultater og udfordringer vi hver især står overfor.

Alt det gør vi lige her – i vores bæredygtighedsrapport for 2020. Og vi håber du vil læse med

Nyheder om bæredygtighed