Skip to main content
Om Keflico, Bæredygtighed

Tanke på fremtiden

Tanke på fremtiden.

I Keflico tager vi den bæredygtige udvikling seriøst. Simpelthen fordi det ikke giver nogen mening at lade være. For os handler bæredygtighed om ansvarlighed i de valg vi træffer. Vi vælger klimaet og bæredygtighed til – og gråzonevalgene fra.

Vi har ladet bæredygtighed være en integreret del af vores strategi for netop at prioritere de valg, som giver bedst mening for natur, mennesker, dyr, klima og forretningen. Selvom vi ikke er i mål, og processen sikkert er konstant og foranderlig, så er det vores klare ambition at forretningen og bæredygtighed altid må gå hånd i hånd. Derfor er strategien og vores bæredygtighedsrapportering også et vigtigt fundament for vores udvikling.

I vores bæredygtighedsrapport for 2021 inviterer vi endnu engang indenfor – og viser hvordan vi i det forgangene år har taget ansvar for at sikre de bedste forudsætninger for de muligheder vi har i dag såvel som i morgen. Vi giver indblik i de positive resultater vi har skabt, men også de områder hvor der er plads til forbedringer.

I rapporten vil du få indblik i hvordan høje målsætninger, ’An Amazon Initiative’, og et fokus på værdikæden samt skovens dynamikker og potentialer, kan være med til at fremme bæredygtigt brug af træ overalt i verden. Vi viser hvordan vi tager ansvar for vores påvirkninger på klimaet med nye høje målsætninger, hvor vi blandt andet vil være Co2 – neutrale i 2030 indenfor Scope 1 og 2. Og sidst men ikke mindst hvordan vi arbejder for at skabe en ansvarlig og attraktiv arbejdsplads, der kan rumme og tiltrække nogle af de dygtigste profiler i træbranchen.

Lad dig blive inspireret – og måske en lille smule klogere i vores seneste bæredygtighedsrapport her.

Nyheder om bæredygtighed