Skip to main content
Om Keflico

Dag-til-Dag levering med Keflico A/S

Dag-til-Dag levering med Keflico A/S.

Vi har optimeret vores logistik-setup, således at vi nu kan tilbyde vores kunder dag-til-dag levering ved bestilling inden kl. 10. 00 (med undtagelser).

Optimering af servicen over for vores kunder og samarbejdspartnere

I Keflico oplever vi et stigende behov for hurtigere levering, derfor har vi optimeret på vores logistik setup, således at vi nu kan tilbyde en endnu hurtigere levering i en stor del af Danmark.

Fremadrettet bliver vores leveringer tilrettelagt, således at vi bedre udnytter det antal biler, som vi allerede idag bruger til at fragte varer rundt til vores kunder i hele landet. Det betyder, at selvom vi nu kan tilbyde vores kunder dag-til-dag levering, så kommer der ikke flere lastbiler på vejene med varer fra Keflico af den grund. Dette er vigtigt for os, fordi vi i Keflico tager den bæredygtige udvikling seriøst, hvilket blandt andet betyder, at vi konstant arbejder på at minimere vores klimaaftryk“ Jan Lykke Hansen, Supply Chain Manager

Det betyder, at hvis du bestiller dine varer inden kl. 10.00 på en hverdag, og vi har de forespurgte varer på lager, så får du varen leveret næste dag (dette gælder for en stor del af Danmark).

Se her, hvornår vi leverer i dit område.

Ring til os på tlf. 9813 3544 eller send en mail til ordre@keflico.com ved bestilling eller eventuelle spørgsmål til ovenstående.

Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig.

Nyheder om Keflico