Skip to main content
Bæredygtighed

Keflico planter 500 træer og reducerer klimaaftryk

Keflico planter 500 træer og reducerer klimaaftryk.

I Keflico tager vi den bæredygtige udvikling seriøst, derfor er vi også med, når TV 2 og Danmarks Naturfredningsforening lancerer kampagnen “Danmark Planter Træer”. Målet med kampagnen er sammen med danskerne at plante én million træer og således skabe nye folkeskove over hele landet. Kampagnen kulminerer i landets første store indsamlingsshow til gavn for klimaet, der bliver sendt lørdag den 14. september på TV 2.

Som træhandelsvirksomhed har vi i Keflico vores del af det fælles ansvar for at tage vare på vores jordklode og bidrage til en positiv forskel for klimaet...

”... Derfor er det helt naturligt for os at støtte op om ‘Danmark planter træer’. Ved at plante 500 træer er Keflico med til at reducere CO2-aftrykket og øge skovarealet i Danmark, hvilket giver god mening i forhold til vores fokus på bæredygtighed i Keflico.” – Mads Stenstrop, adm. direktør i Keflico A/S.

Bæredygtig indkøbsstrategi
Vores bæredygtige fokus omfatter blandt andet vores bæredygtige indkøbspolitik, med hvilken hensigten er, at vi i Keflico frem mod 2020 arbejder mod, at 50% af alt træ, der indkøbes og sælges af Keflico, skal være bæredygtighedscertificeret. Du kan også være med til at fremme den bæredygtige udvikling ved at se efter FSC® og PEFC™ mærket på vores produkter næste gang, du køber træ eller træbaserede pladeprodukter.

Mindre kendte træsorter
Som et led i vores bæredygtige indkøbspolitik har vi i Keflico forpligtet os til altid at have minimum tre mindre kendte FSC-certificerede tropiske træsorter på lager. Således støtter vi op omkring FSC Danmarks store indsats for at udvide byggeriets vigtigste beslutningstageres horisont for tropisk træ. Hvilket forhåbentligt fører til en kun endnu større efterspørgsel på mindre kendte, certificerede tropiske træsorter i fremtiden.

“Vi ønsker ikke alene at bidrage til den bæredygtige udvikling i byggeriet, men også at fremme en fælles forståelse for, at en fælles fremtid kræver et fælles ansvar. Det ligger os derfor meget på sinde i Keflico, at vi dagligt kan give en løsningsorienteret og kompetent rådgivning til vores kunder og samarbejdspartnere – således også disse har den fornødne viden til at træffe valg, der kan være med til at sikre en bæredygtig fremtid.” – Mads Stenstrop, adm. direktør i Keflico A/S.

I forlængelse af vores bidrag til Danmark Planter Træer, har vi, som en del af vores årlige sommerkampagne, valgt, at vi i år uddeler 400 potter med blomsterfrø til vores samarbejdspartnere landet over. Det gør vi for at sætte fokus på, at en naturlig del af at sikre en bæredygtig fremtid for de kommende generationer kræver, at vi alle tager del af det fælles ansvar og sætter frø her og nu, som kan spire ind i vores fælles fremtid.

Start din egen indsamling eller giv et sponsorat til kampagnen “Danmark Planter Træer”.

Nyheder om bæredygtighed