Skip to main content
Inspiration

Keflico Design Panels til Vemmedrupskolen

Keflico Design Panels 
til Vemmedrupskolen.

Materiale Keflico Design Panels – BASIC og SONO

Forarbejdning 12 mm Skrællet fyr, Lakeret 1 side. Ø6 / CC 20 mm

Projekt Vemmedrup skolen, Vemmedrup

Bygherre Køge Kommune

Arkitekt Kant Arkitekter

Entreprenør Elindco

Foto Keflico A/S

Ved Vemmedrupskolen bidrager træpanelernes lyse og naturlige udtryk ikke kun til godt indeklima, men også en forbedret akustik.

Ved Vemmedrupskolen bidrager træpanelernes lyse og naturlige udtryk ikke kun til godt indeklima, men også en forbedret akustik..

I 2017 stod Vemmedrupskolen i Køge Kommune overfor en omfattende renovering og tilbygning. En renovering, der skulle forbedre indeklimaet og ikke mindst akustikken.

Til vægbeklædningen i den nyrenoverede skole har vi leveret perforeret krydsfiner - både i standard- og specialmål.

Løsningen blev færdige cut-to-size, som var nemme at montere for entreprenøren direkte på pladsen. Samtidig sikrede dette mindst mulig spild i projektet.  

Vi har lige fra den projekterende del været i tæt dialog med både arkitekt, entreprenør og tømmerhandel.

Resultatet heraf blev en specialudviklet løsning, der matcher de funktionsmæssige og designmæssige visioner samtidig med at gældende brandkrav til byggeriet, B-s1, d0, blev overholdt.

Med andre ord har vi fået produktet brandtestet og bestået til B-s1, d0. Dermed er produktet fuldt ud testet til indvendig brug.

Pladernes særlige akustiske egenskaber er blevet skabt ved en perforerering af krydsfineren. En æstetisk løsning, der samtidig imødekommer de funktionsmæssige behov.

En løsning vi har valgt at kalde: Keflico Design Panels. 

.